Jamie Foxx:

Full forvirring etter singel-kommentar

Har Jamie Foxx og Katie Holmes gått hver til sitt?

FORVIRRING: Har Jamie Foxx blitt singel? Mye tyder på at han ikke lenger er sammen med Katie Holmes, ifølge Daily Mail. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRING: Har Jamie Foxx blitt singel? Mye tyder på at han ikke lenger er sammen med Katie Holmes, ifølge Daily Mail. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober 2013 begynte romanseryktene mellom skuespillerkollegaene Katie Holmes (40) og Jamie Foxx (51) å svirre.

Turtelduene møttes stadig i det skjulte, og årsaken til at de ikke gikk offentlig med forholdet skal ha vært en klausul i Katies skilsmisse-avtale med eksmannen Tom Cruise (56).

Klausulen skal ha forbydd henne i å involvere seg i et offentlig forhold før fem år etter skilsmissen, noe som ville si at hun ikke fikk annonsere en eventuell ny kjæreste før i 2017.

Ryktene om skilsmisse-avtalen kan ha hatt hold i seg, for nettopp i november 2017 viste Katie og Jamie seg offentlig for første gang. Den gang i forbindelse med feiringen av «Labor Day» i USA.

To måneder senere la de to ikke skjul på sitt sterke bånd, da Katie dukket opp i Jamies 50-årslag i Los Angeles.

Saken fortsetter nedenfor.

JUBILANT: Da Jamie fylte 50 år, var Katie en selvskreven gjest. Foto: NTB Scanpix
JUBILANT: Da Jamie fylte 50 år, var Katie en selvskreven gjest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2018 svirret det rykter om både bryllupsplaner og brudd, før duoen i desember i fjor ble avbildet på en luksusyacht utenfor kysten i Miami.

Ny flørt?

Nå kan det imidlertid se ut til at det faktisk er slutt mellom paret. De siste dagene har Jamie nemlig blitt koblet til skuespilleren Jessica Szohr (33), kjent fra blant annet «Gossip Girl».

Ifølge Daily Mail ble duoen observert sammen på Beyoncés Oscar-fest på søndag, og tidligere samme kveld skal Jamie ha sagt at han er singel.

En kilde har fortalt til nettstedet at «Django Unchained»-stjernen kom med utsagnet mens han sto på scenen under et veldedighetsevent og fremførte en monolog om forhold:

- Det var veldig uformelt. Mens han snakket om gifte og ugifte par, så sa han plutselig bare: «Jeg er singel».

Utsagnet har i ettertid fått flere til å undre over både statusen på forholdet til Katie, samt hva slags forhold han har til Jessica Szohr.

Saken fortsetter nedenfor.

NYTTÅR: Jamie og Katie ble sist observert sammen på en luksusyacht ved årsskiftet. Foto: NTB Scanpix
NYTTÅR: Jamie og Katie ble sist observert sammen på en luksusyacht ved årsskiftet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Problemer med tillit

Da det ble spekulert om et brudd mellom Jamie og Katie i juni i fjor, skrev Radar Online at 40-åringen hadde problemer med tilliten til skuespillerkjæresten.

- Katie sliter med å stole på ham, sa en venn av henne til nettstedet.

En faktor i bruddet skal ha vært at paret var utslitt av å prøve å holde forholdet hemmelig i så mange år. De angivelige bryllupsplanene ble dermed lagt på is.

Ryktene ville nemlig ha det til at Katie og Jamie planla et storslått bryllup i Paris.

- Hun avlyste hele greia! Hun er knust, sa kilden, ifølge Radar Online.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Stormet ut

Til tross for at duoen i 2017 endelig kunne date i det åpne, fortsatte de å holde en lav profil. De har til dags dato aldri kommentert forholdet, og i februar i fjor vekket Jamies reaksjon på spørsmål om kjæresten stor oppsikt i mediene.

Den gang deltok skuespilleren på veldedighetsarrangementet «NBA All-Star Celibrity Game», og med tanke på at paret nylig hadde blitt observert sammen på selveste valentinsdagen, valgte ESPNs reporter Michael Smith å stille et spørsmål om nettopp dette.

«Spilte du og Katie basketball på valentinsdagen?», spurte Smith.

51-åringen svarte ved å ta av seg hodetelefonene og gå sin vei.

«Uh oh, mistet vi ham?», sa Smith i det Jamie Foxx forlot rommet.

LES OGSÅ: Røper bakgrunnen for hyllesten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer