AU: - Jeg eier ikke noe teft for sånt, jeg bare la inn alle pengene jeg vant i "Kjempesjansen" - da fondet var på det høyeste. Men så stupte det rett ned, har den norske MGP-vinner tidligere fortalt. Foto: AP
AU: - Jeg eier ikke noe teft for sånt, jeg bare la inn alle pengene jeg vant i "Kjempesjansen" - da fondet var på det høyeste. Men så stupte det rett ned, har den norske MGP-vinner tidligere fortalt. Foto: APVis mer

Full forvirring etter pengeoppslag

Men i disse opptakene snakker Rybak selv om hva som skjedde med pengene. Se video.

Se og Hør lydklippene med Alexander Rybak nederst i saken!

SEHER.NO: Som Seher.no tidligere har skrevet, kunne Her og Nå tirsdag melde - ut fra opplysninger hentet fra den ukrainske avisen "Facts" - at den norske MGP-helten Alexander Rybak (23) har sløst bort de 400.000 kronene han fikk da han vant "Kjempesjansen" på NRK i 2006.

- Når det gjelder TV'en min, har jeg aldri tid til å se på den, og aksjene har gått fullstendig ned i verdi. Så de pengene har jeg sløst bort, skal Rybak ha uttalt i intervjuet.

Til Seher.no gikk "Fairytale"-sangeren litt senere ut å avviste påstandene.

- Jeg er kjempeglad i Russland, Hviterussland og Ukraina, men det finnes ikke noe som heter "ukrainske Facts". Det er nok ingen som er så glade i å dikte opp nyheter som østeuropeere, sa han.

Seher.no sitter derimot på to lydopptak der 23-åringen selv forteller at han har tapt et sekssifret beløp på aksjer. Forvirringen er med det nærmest total.

- Det er litt deilig å endelig få litt penger, fordi jeg mistet 120.000 kroner i fjor. Fondet mitt bare stupte. Når det var på det laveste hadde jeg ikke noen penger igjen, og måtte ta penger fra fondet. Jeg er nesten blakk nå, rett og slett. Så det er på tide at det kommer inn litt inntekter, fortalte Rybak i et intervju med Seher.no 19. februar i år.

Men ikke nok med det: I et annet intervju - denne gangen med Radio Norge - forteller han åpenhjertig om at han brukte alt han vant i "Kjempesjansen" på nettopp aksjefond.

- Jeg kan godt snakke mye om penger, jeg. Jeg tapte jo 150.000 i fjor - jeg tapte alle pengene mine på grunn av finanskrisa. Jeg eier ikke noe teft for sånt, jeg bare la inn alle pengene jeg vant i "Kjempesjansen" - da fondet var på det høyeste. Men så stupte det rett ned. Fem prosent av grunnen til at jeg meldte meg på MGP var at jeg måtte gjøre noe, uttalte han til kanalen.

Line Ådland i Alexander Rybaks management forsvarer likevel uttalelsen artisten ga til Seher.no tidligere tirsdag.

- Å bli berørt av finanskrisen er noe helt annet enn å "surre bort" 400.000 kroner på TV og aksjer, mener hun.

Det som i hvert fall er sikkert, er at ikke alt Rybak har brukt av penger den siste tiden har vært av det kaliberet man kaller "å sløse bort".

- Jeg er kjempelykkelig, fordi de siste pengene jeg hadde - de brukte jeg på å kjøpe opp sangen min av Universal, som egentlig eier alle MGP-sangene, sa den kjente artisten til Seher.no i februar.
Det kan vise seg å gi god avkastning, for etter Grand Prix-seieren har Rybak toppet hitlistene i en rekke land.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Full krangel om svenske jenter

Se og Hør lydklippene med Alexander Rybak i intervjuer med Seher.no og Radio Norge tidligere her:

[obj:media:7923]