Khloé Kardashian:

Full forvirring etter nytt bilde

Fansen er skråsikre på at realitystjernen venter sitt andre barn.

GRAVID?: Et nytt bilde av Khloé Kardashian setter fart på ryktene om at hun venter sitt andre barn. Foto: NTB scanpix
GRAVID?: Et nytt bilde av Khloé Kardashian setter fart på ryktene om at hun venter sitt andre barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Khloé Kardashian (36) og Tristan Thompson (29). En tilsynelatende endeløs kjærlighetshistorie - i hvert fall hvis vi skal tro fansen.

Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om duoen, som har datteren True (2) sammen, har funnet tilbake til hverandre etter at de gikk hver til sitt etter den mye omtalte utroskapsskandalen.

De har blitt avbildet flere ganger sammen de siste ukene, og det er heller ikke så rart at fansen sperrer opp øynene igjen ettersom Khloés tidligere svoger, Scott Disick, nylig kommenterte at «Tristan er en heldig mann» under et av bildene hennes på Instagram.

- Gravid igjen

Nå er det imidlertid ikke romanseryktene mellom de tidligere turtelduene som kaprer spalteplass, men et nytt bilde av 36-åringen.

I anledning Labor Day har «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen delt et bilde av seg selv i solnedgangen, iført en fotsid svart kjole.

View this post on Instagram

Happy Labor Day

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Etter bildet, som i skrivende stund har fått over 1,9 millioner likerklikk, er fansen sikre i sin sak - Khloé venter sitt andre barn - og det er ingen ringere enn Tristan som er faren.

I kommentarfeltet renner det inn med kommentarer om nettopp nevnte tema, og mens enkelte allerede gratulerer henne, skriver andre at de skimter den voksende babymagen, ifølge The Mirror.

Dette er langt ifra første gang Khloé har blitt utsatt for spekulasjoner, og så langt har verken hun, Tristan eller andre familiemedlemmer kommentert den angivelige graviditeten.

En kilde som påstår å stå stjernen nær hevder imidlertid på sin side at det overhodet ikke stemmer, og at Khloé ikke er gravid, skriver Daily Mail.

Men hvis det faktisk er hold i dette, og hun venter barn med eksen, kommer det kanskje ikke så overraskende på.

- True trenger et søsken

Til tross for flere utfordringer har Khloé og Tristan klart å holde en fin tone og samarbeider om datterens oppdragelse, noe man blant annet har fått bevitne i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians».

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I april overrasket også 36-åringen da hun ikke utelukket flere barn med basketballstjernen.

Det var under en telefonsamtale at Khloé og Tristan kom inn på temaet. Samtalen utspilte seg fra at 29-åringen ryddet i datterens leker hjemme i Cleveland, og uttalte at de ikke trenger å kvitte seg med alle lekene hvis de får enda en datter.

Uttalelsen virket, naturlig nok, å ta Khloé litt på sengen.

- Hvem skal ha enda en datter med deg?, spurte hun, før Tristan svarte:

- Jeg bare sier det, True trenger et søsken.

Det virket imidlertid ikke som at det er noe realitystjernen utelukker, da hun deretter sa at hun kanskje kommer til å få laget noen embryoer (betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet, journ.anm.). Det er derimot én hake.

- Jeg vil måtte låne noe sperm, eller få noe av deg. Men det finner vi ut senere, fordi det er en helt annen episode, sa Khloé lattermildt.

Om de nå venter sitt andre barn, er som nevnt verken bekreftet eller avkreftet.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: - Kjempet i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer