Chrissy Teigen:

Full forvirring etter nye bilder

- Jeg trodde det var Khloé Kardashian!

TVILLINGER?: Chrissy Teigens følgere ble brått forvirret da hun publiserte et nytt bilde på Instagram. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
TVILLINGER?: Chrissy Teigens følgere ble brått forvirret da hun publiserte et nytt bilde på Instagram. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst var det flere som bemerket seg nye bilder av skuespiller og realitystjerne Tori Spelling (48). Flere fans bet seg den gang merke i at 48-åringen hadde «skiftet» utseende.

Da hun poserte for oppmøtte paparazzifotografer var hun nemlig slående lik en annen realitystjerne - Khloé Kardashian (37).

«Tori Spelling som har forvandlet seg til en Kardashian er en ganske sjokkerende forvandling», kommenterte en følger under et Instagram-innlegg.

Hun er imidlertid ikke den eneste som gjennom årene har blitt sammenlignet med den populære realitystjernen. Nå får nemlig også modell Chrissy Teigen (36) kjenne på akkurat det samme.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

«Wow!»

Ifølge Page Six var det flere som måtte ta en ekstra titt da modellen delte et bilde på Instagram i helgen. På bildet viser 36-åringen frem sin nye frisyre - en bob klippet av kjendisfrisøren Luke Pluckrose.

Det var imidlertid likheten med realitystjernen som fikk mest oppmerksomhet.

«Det så ut som Khloé Kardashian når jeg så fort», skriver en, mens en annen legger til:

«Wow! Jeg trodde dette var Khloé!»

«Noen andre som trodde dette var Khloé ved første øyekast?» spør en tredje, mens en fjerde spøker:

«Er dette Khloé Kardashian-filteret?»

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Stor enighet

De ovennevnte kommentarene har fått flere tusen likerklikk, og det kan derfor se ut til at det er mange som er enige. I kommentarfeltet er det også flere hundre følgere som skriver at de to ligner hverandre.

Kardashian, som gjennom flere år har vært god venninne med Teigen, har foreløpig verken likt eller kommentert bildet. Det er kanskje ikke så rart, ettersom hun tilsynelatende er opptatt med privat drama om dagen. Les mer om det i lenken under:

«Jeg har en ny make up-artist i en uke og dere tror jeg har operert meg, selv om jeg publiserer bilder hver eneste dag», skriver Teigen i en kommentar. Hun svarer imidlertid ikke på kommentarene som hevder at hun likner Kardashian.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Teigens bilde ble publisert omtrent samtidig som hun viste frem resultatet fra en øyenbrynstransplantasjon hun fikk utført i november. Det er ingen hemmelighet at både Teigen og Kardashian har lagt seg under kniven.

Begge har innrømmet inngrep, deriblant neseoperasjon, brystforstørrelse, øyenbrynstransplantasjon og kjeveinjeksjoner. Det vites ikke om den slående likheten mellom de to er et resultat av at de har besøkt samme kirurg.

LES OGSÅ: - Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer