Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Full forvirring etter intim helgetur

Nye opplysninger får folk til å klø seg i hodet.

FORLOVET ELLER EI?: Det er ingen tvil om at Kourtney Kardashian og Travis Barker er svært lykkelige sammen. Her er de i West Hollywood i juni. Foto: Evga, Rolo / Backgrid USA / NTB
FORLOVET ELLER EI?: Det er ingen tvil om at Kourtney Kardashian og Travis Barker er svært lykkelige sammen. Her er de i West Hollywood i juni. Foto: Evga, Rolo / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken begynte det å versere rykter om at stjerneparet Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (45) hadde forlovet seg. Det hevdet en rekke venner av paret overfor den amerikanske utgaven av tabloidavisen The Sun.

Ryktene oppsto etter at kjæresteparet tilbrakte forrige helg sammen i Las Vegas, byen der mange velger å gifte seg. Helgeturen ble heftig diskutert av fansen i sosiale medier, og flere mente at et bryllup er på gang for stjerneparet.

Nå kan det imidlertid se ut til at fansen må smøre seg med enda mer tålmodighet - i hvert fall dersom det er et bryllup de venter på. Ifølge kjendisnettstedet TMZ stemmer det ikke at Kardashian og Barker har forlovet seg.

Nettstedet har snakket med flere kilder tett på paret, som alle avkrefter forlovelsesryktene. Kildene sier at realitystjernen og Blink-182-trommisen er svært lykkelige sammen, men hevder at en forlovelse ikke har funnet sted.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Hva som virkelig er siste status i forholdet, vet bare Kardashian og Barker - men ingen av dem har foreløpig uttalt seg om saken. Førstnevnte har dessuten selv bidratt til å bære ved til ryktebålet. Torsdag delte realitystjernen flere bilder av seg selv på Instagram, og folk la raskt merke til at en ring kom til syne på det bildet.

Spekulasjoner

Etter at Kardashian og Barker offentliggjorde kjærlighetsforholdet i februar, har de gjort lite for å skjule følelsene sine for hverandre. Duoen poster til stadighet bilder av hverandre eller sammen i hete omfavnelser på sosiale medier, og det virker nærmest som om de ønsker å dele forelskelsen med hele verden.

Mens Kardashian har barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) fra sitt forhold med Scott Disick (38), så har Barker datteren Alabama (17) og sønnen Landon (15) fra ekteskapet med Shanna Moakler (46).

Datteren Alabama fyrte ytterligere opp under forlovelsesryktene da hun tidligere i uken postet en melding på Instagrams historiefunksjon som lød slik: «Jeg er så glad på deres vegne».

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

17-åringens innlegg kom en dag etter at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen delte et Instagram-innlegg med teksten «What happens in Vegas».

Las Vegas er som mange vet kjent som byen hvor en rekke folk rømmer til og gifter seg - gjerne i forelskelsesrus.

Kourtney Kardashians frisør fikk også fansen til å spekulere på om paret hadde gått så langt som å faktisk gifte seg mens de var i syndens by. Han delte nemlig flere av de samme bildene som Kourtney delte i sin bildekarusell - med følgende tekst:

«NÅ forstår jeg hvorfor folk gifter seg i Vegas. Det er ingenting bedre enn både kjærlighet OG å ha det gøy».

Men vi må altså vente enda lenger på en forlovelse mellom Kardashian og Barker.

LES OGSÅ: Åpner seg om vanskelig tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer