Katy Perry og Miranda Kerr:

Full forvirring etter forlovelsen

- Har Orlando resirkulert forlovelsesringen?

SER DU DETALJEN? Det er flere som har sperret opp øynene de siste dagene på grunn av forlovelsesringen. Foto: Instagram / NTB Scanpix
SER DU DETALJEN? Det er flere som har sperret opp øynene de siste dagene på grunn av forlovelsesringen. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På selveste valentinsdagen gikk Orlando Bloom (42) ned på kne og fridde til kjæresten Katy Perry (32). Sistnevnte sa ja, og i ettertid har de to turtelduene stolt vist frem forlovelsesringen i sosiale medier.

«Full bloom», skrev Katy under bildet, hvor man tydelig ser den gedigne ringen, som består av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon.

I løpet av de siste to dagene har fansen sendt lykkeønskninger i hytt og vær til stjerneparet, men det har ikke gått følgerne hus forbi at forlovelsesringen er slående lik en ring de har sett tidligere.

Resirkulert?

Fra 2010 til 2013 var nemlig Orlando Bloom gift med supermodell Miranda Kerr (35), som han fikk sønnen Flynn (8) sammen med, og nå har flere bilder av ringen han den gang ga til Miranda sett dagens lys, ifølge E Online.

BLOMSTER: Det er tydelig at Orlando Bloom har en ting for forlovelsesringer som ligner på blomster. Det mener i hvert fall fansen. Foto: NTB Scanpix
BLOMSTER: Det er tydelig at Orlando Bloom har en ting for forlovelsesringer som ligner på blomster. Det mener i hvert fall fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om det er et par åpenbare forskjeller, som blant annet fargen på edelstenen i midten, er begge ringene i blomsterformasjoner og slående like, i hvert fall ifølge fansen.

- Har Orlando resirkulert Miranda Kerrs forlovelsesring for å gi den til Katy?, skriver en på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

full bloom

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

- Har Orlando bare byttet ut diamanten i midten fra Mirandas ring og gitt den til Katy?, skriver en annen.

- Vel, dette er litt kleint, skriver en tredje.

Med andre ord er det flere som har bitt seg merke i de to forlovelsesringene.

Uenige

Ifølge det amerikanske nettstedet skal Katys ring ha hatt en prislapp på svimlende fem millioner dollar, noe som tilsvarer over 43 millioner norske kroner. Ringen han i 2010 ga til eksen skal derimot «bare» ha kostet 65 000 dollar, eller 563 972 norske kroner.

Ifølge ELLE er det imidlertid stor uenighet rundt hva ringen til Katy egentlig kostet. Flere eksperter er uenige, og ifølge diamantekspert Andrew Fox er det nesten umulig at stenen i midten er en diamant. Han er derimot skråsikker på at det er en rubin.

Det drar summen kraftig ned ifølge eksperten. Han anslår den reelle prisen til å være på et sted mellom 300 000 og 500 000 doller, nesten 4,5 millioner mindre enn hva E Online skriver.

Mamma bekreftet forlovelsen

Katy og Orlando begynte å date hverandre i januar 2016, og har nå altså forlovet seg. På Instagram har Perry delt et bilde av seg selv og Bloom, med en haug av hjerteballonger i bakgrunnen.

I tillegg til den gedigne ringen som stjeler oppmerksomheten, kan det se ut til at 32-åringen hadde grått, ettersom øynene hennes ser litt røde og hovne ut. Det er med andre ord liten tvil om at øyeblikket var rørende.

Hennes ferske forlovede la ut det samme bildet, men har valgt å skrive en annen bildetekst. «Lifetimes», skriver han, som peker på at de to skal tilbringe resten av livet sammen.

Sangstjernens mor, Mary Hudson, har delt den lykkelige nyheten på sin Facebook-profil. Tilhørende et bilde av datteren og den kommende svigersønnen, bekreftet hun forlovelsen tydeligst av alle.

«Se hvem som forlovet seg på valentinsdagen!», skrev hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Av og på

Etter bildene å dømme, ser det ut til at Katy ble overrasket med et romantisk frieri foran venner og familie.

Duoen ble for første gang koblet romantisk til hverandre for tre år siden, og siden den gang har det ikke vært enkelt å holde oversikt over statusen mellom de to.

Det er blitt skrevet mangt og meget om paret de siste årene, etter at de våren 2017 kunngjorde at de skulle ta en pause fra hverandre. Etter «pausen» har det hersket mye forvirring rundt hvorvidt de faktisk er blitt sammen igjen, men nå er dette i hvert fall sikkert som banken.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

LES OGSÅ: Avslører kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer