Tori Spelling:

Full forvirring etter dette

Skuespiller Tori Spellings siste Instagram-innlegg overrasker.

VEKKER OPPSIKT: Et innlegg på Instagram-kontoen til Tori Spelling får folk til å klø seg i hodet. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB
VEKKER OPPSIKT: Et innlegg på Instagram-kontoen til Tori Spelling får folk til å klø seg i hodet. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Tori Spelling (47) har aldri vært redd for skape overskrifter. Gjennom årenes løp har «Beverly Hills 90210»-stjernen stått for det ene skandaleoppslaget etter det andre - enten det har handlet om utroskap, arvestrid eller økonomiske problemer.

Nå får Spelling nok en gang oppmerksomhet, riktignok på grunn av noe helt annet. Torsdag delte hun nemlig et bilde på Instagram med sine 1,5 millioner følgere - der hun holder godt rundt det som tilsynelatende ser ut som en gravidmage.

«No. 6» har Spelling skrevet i innlegget.

47-åringen har fem barn sammen med ektemannen Dean McDermott (54), og nå spør flere seg om et sjette barn er på vei. Det som får folk til å tvile på om graviditeten er reell, er naturligvis at det er 1. april i dag.

Aprilsnarr?

I kommentarfeltet er det flere som spør seg om det hele rett og slett bare er en god, gammeldags aprilsnarr.

«Vent litt. Er dette ekte?» er det en bruker som lurer på.

«Dette må jo være en aprilsnarr», skriver en annen.

«Forferdelig dersom dette er en spøk», kommenterer en tredje.

Flere i kommentarfeltet mener det er «tonedøvt og respektløst» av 47-åringen å spøke med at hun venter barn - i og med at mange andre kvinner sliter med å bli gravide i utgangspunktet.

«Tori, jeg trodde at så å si alle visste at det er ufølsomt å spøke med at man er gravid», skriver en bruker, før enda en følger opp:

«Jeg håper virkelig ikke at dette er en aprilsnarr. Hvert år må kvinner minnes på at det ikke er noe gøy å spøke med at man er gravid, og det er en stor trigger for dem som sliter med å få det til».

Verken Spelling eller ektemannen har uttalt seg etter at innlegget på Instagram ble delt, så om 47-åringen er gravid eller ei, er enda ikke godt å si.

Kommentarfeltet til modell og stjernesønn Damian Hurley kokte etter at han la ut dette bildet på sin Instagram-profil. Video: Maria Øren Hansen / Rød løper Vis mer

Åpen om mobbing

Dersom det imidlertid skulle vise seg at Spelling er gravid igjen, vil det bli hennes sjette barn i rekken. Skuespilleren har de fem barna Liam (14), Stella (12), Hattie (9), Finn (8) og Beau (4) med Dean McDermott.

Barna har kommet på løpende bånd siden 2007. McDermott har også sønnen Jack (22) fra et tidligere forhold.

Spelling og McDermott har helt siden de giftet seg i 2006 skapt en rekke overskrifter som par, både når det gjelder egen økonomi, utroskapsrykter og familiekrangler.

Barna deres har så godt som vokst opp i rampelyset, og selv om det utad kan late til at de lever et glamorøst liv med skuespillerforeldrene, ser virkeligheten ut til å være noe helt annet.

I fjor delte Spelling et langt innlegg på Instagram der hun skrev at flere av barna har blitt stygt mobbet opp gjennom årene.

«Mine to førstefødte. De har vært gjennom så mye mobbing at jeg ikke lenger kan sitte stille i båten og ikke uttrykke meg», skrev hun innledningsvis til et bilde av Liam og Stella som små.

OFFENTLIG FAMILIE: Tori Spelling og ektemannen sammen med sine fem barn. Foto: NTB
OFFENTLIG FAMILIE: Tori Spelling og ektemannen sammen med sine fem barn. Foto: NTB Vis mer

- Skaden var skjedd

Stjernen skrev at som liten var hennes nå tolv år gamle datter ikke annet enn et uskyldig lite vesen som ga ubetinget kjærlighet, var ærlig, nysgjerrig og snill.

«Hennes vakre hjerte var fullt av håp. Fra hennes siste år på barneskolen til hennes første år på ungdomsskolen har dette mennesket måttet takle nok mobbing for hele livet», skrev hun.

Ekteparet flyttet datteren til en skole som hadde godhet og vennlighet som prioritering, og her skal det ha blitt tatt grep.

«Denne gangen ble hun mobbet så hardt, om både vekten sin hennes og seksuelle ting hun ikke kunne noe om. Denne skolen gjorde likevel det rette og utviste gutten, men skaden var allerede skjedd», påpekte hun.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Spelling fortalte at datteren nå knytter skolegang og utdannelse til gutter som har vært stygge mot henne, og at hun ikke er den samme som hun en gang var.

«Hun får panikkanfall og vil ikke tilbake på skolen. Dette er den samme jenta som for to år siden fortalte meg at hun ville bli president eller jobbe daglig med å styrke kvinner», skrev Spelling videre.

LES OGSÅ: - Sliter med å holde seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer