Tori Spelling:

Full forvirring etter dette

Skuespiller Tori Spellings siste Instagram-innlegg overrasker.

VEKKER OPPSIKT: Et innlegg på Instagram-kontoen til Tori Spelling får folk til å klø seg i hodet. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB
VEKKER OPPSIKT: Et innlegg på Instagram-kontoen til Tori Spelling får folk til å klø seg i hodet. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Tori Spelling (47) har aldri vært redd for skape overskrifter. Gjennom årenes løp har «Beverly Hills 90210»-stjernen stått for det ene skandaleoppslaget etter det andre - enten det har handlet om utroskap, arvestrid eller økonomiske problemer.

Nå får Spelling nok en gang oppmerksomhet, riktignok på grunn av noe helt annet. Torsdag delte hun nemlig et bilde på Instagram med sine 1,5 millioner følgere - der hun holder godt rundt det som tilsynelatende ser ut som en gravidmage.

«No. 6» har Spelling skrevet i innlegget.

47-åringen har fem barn sammen med ektemannen Dean McDermott (54), og nå spør flere seg om et sjette barn er på vei. Det som får folk til å tvile på om graviditeten er reell, er naturligvis at det er 1. april i dag.

Aprilsnarr?

I kommentarfeltet er det flere som spør seg om det hele rett og slett bare er en god, gammeldags aprilsnarr.

«Vent litt. Er dette ekte?» er det en bruker som lurer på.

«Dette må jo være en aprilsnarr», skriver en annen.

«Forferdelig dersom dette er en spøk», kommenterer en tredje.

Flere i kommentarfeltet mener det er «tonedøvt og respektløst» av 47-åringen å spøke med at hun venter barn - i og med at mange andre kvinner sliter med å bli gravide i utgangspunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer