Emmy-utdelingen 2019:

Full forvirring etter dette

Emmy-gjenforening får enkelte til å undre om eksparet har funnet tilbake til hverandre.

EKSER: Ben Stiller og Christine Taylor søkte om skilsmisse i 2017. I natt dukket de derimot opp på rød løper sammen. Foto: NTB scanpix
EKSER: Ben Stiller og Christine Taylor søkte om skilsmisse i 2017. I natt dukket de derimot opp på rød løper sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I mai 2017 ble det kjent at Ben Stiller (53) og kona Christine Taylor (48) hadde bestemt seg for å gå hver til sitt, etter 17 år som rette ektefolk. De møttes for første gang på slutten av 1990-tallet, da de jobbet med innspillingen av samme tv-serie, og forelsket seg fort.

Ekteskapet resulterte blant annet i datteren Ella Olivia (17) og sønnen Quinlin Dempsey (15), som de i dag deler omsorgen for. Bruddet sendte sjokkbølger gjennom Hollywood, fordi de to i såpass mange år hadde vært sett på som et stabilt og urokkelig par.

Derfor vekker det også reaksjoner at de to nå, to og et halvt år etter skilsmissen, natt til mandag dukket opp på den røde løperen sammen. Da Emmy-utdelingen ble arrangert i Los Angeles for 71. gang, smilte nemlig eksparet velvillig til fotografene.

EMMY: I natt, norsk tid, gikk årets Emmy Awards av stabelen. Etter at skuespillerne hadde gått på den røde løperen, er det spesielt én person alle snakker om. Reporter: Thea Hope. Video: Thea Hope/NTB Scanpix/Rød Løper Vis mer

Poserte sammen

People skriver at Stiller var nominert som regissør for miniserien «Escape at Dannemora». Serien var nominert i en rekke kategorier, men stakk ikke av med noen priser. Likevel så skuespilleren, kanskje best kjent fra «Zoolander»-filmene i nyere tid, fornøyd ut med hvordan kvelden gikk.

Verken Stiller eller ekskona snakket med pressen om hvorfor de var der sammen. Hun hadde på seg en blå kjole med detaljer laget av både sømmer og perler, mens eksmannen gikk for en klassisk sort dress.

Selv om det vekker oppsikt at de to nå plutselig står ved hverandres sider igjen, er ikke dette første gang det har skjedd.

SAMMEN IGJEN?: At eksparet dukket opp på løperen, har fått flere til å spekulere på om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN?: At eksparet dukket opp på løperen, har fått flere til å spekulere på om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

People skriver at de to har blitt observert sammen en rekke ganger de siste årene, særlig med barna. Samtidig har det gått rykter om at de to faktisk har funnet tilbake til hverandre igjen - selv om ingen av dem har bekreftet eller avkreftet det.

På Twitter har flere stilt spørsmål ved nattens Grammy-gjenforening, og enkelte lurer på om dette er en bekreftelse på at de to har funnet tilbake til hverandre.

Da eksparet ble fotografert sammen i april, i forbindelse med en premiere i New York, uttalte en kilde at de to eksene hadde et tett og nært forhold.

FØRSTE GANG: Billy Porter blir historisk når han vinner beste mannlige skuespiller under nattens Emmy-awards. Video: NTB Scanpix/Rød Løper Vis mer

Skilt som venner

Da meldingen om skilsmissen kom i 2017, hadde paret følgende uttalelse å komme med:

- Med stor respekt og kjærlighet for hverandre og de 18 årene vi tilbrakte sammen som et par, har vi bestemt oss for å separere oss. Vi vil prioritere å oppdra barna våre som dedikerte foreldre og nære venner.

KOLLEGER: Det separerte paret har jobbet sammen flere ganger. Her er de på premieren til «Dodgeball» i 2004. Dueon har også spilt sammen i «Zoolander»-filmene og «Tropic Thunder». Foto: AFP/ NTB scanpix
KOLLEGER: Det separerte paret har jobbet sammen flere ganger. Her er de på premieren til «Dodgeball» i 2004. Dueon har også spilt sammen i «Zoolander»-filmene og «Tropic Thunder». Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

- Vi ber mediene om å respektere privatlivet vårt på dette tidspunktet, skrev paret i en uttalelse, ifølge Reuters.

Taylor er nok mest kjent for sin rolle som tenåringsdatteren Marcia Brady i «The Brady Bunch»-filmen fra 1995, mens Stiller har gjort stor kommersiell suksess med blant annet «Meet The Parents»-serien, der han spiller mot Robert De Niro.

Paret snakket med Entertainment Tonight, som først meldte om bruddet, under premieren på «Zoolander 2» i 2016. De avslørte at de liker å jobbe sammen og hva som har gjort ekteskapet lykkelig.

- Å ha humoristisk sans er hemmeligheten til ekteskapet vårt. Humoristisk sans er det beste, sa Taylor den gang.

Fikk kreftdiagnose

For noen år siden avslørte for øvrig Ben Stiller at han i 2014 fikk sjokkbeskjeden om at han hadde en aggressiv form for prostatakreft.

53-åringen hadde frem til oktober i 2016 holdt diagnosen skjult for offentligheten. Likevel valgte han å fortelle sin historie for å forhåpentligvis kunne oppfordre andre menn til å teste seg.

Målet var at de kanskje kan være like heldig som ham, og oppdage kreften i et tidlig stadium.

- Når man blir konfrontert med spørsmålet «Vil du leve eller vil du forsikre deg om at sexlivet er på topp?», så var det ikke noen tvil. Jeg ville ha bort kreften, og heldigvis har det gått fint med den andre biten også, sa Stiller.

LES OGSÅ: Forsvant sporløst. Avslører den mørke årsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer