«Ex on the Beach» Norge:

Full forvirring etter å ha blitt kastet ut av «Ex on the Beach»

- Det er ingen fast oppskrift, sier TVNorge.

PLUTSELIG TV-EXIT: En ordre fra en iPad var det som skulle til for at «Ex on the Beach»-deltakerne Lloyd Lawrence Lorenz og Cecilie Andrea Røising måtte pakke sakene og reise hjem til Norge. Video: TVNorge / Discovery Vis mer
Publisert

Vi er inne i tredje uke av «Ex on the Beach Norge» på TVNorge, og for første gang i programmets relativt kortvarige norgeshistorie blir deltakere sendt hjem. Hvis du ikke har sett episoden, bør du stoppe å lese nå.

Nedenfor følger flere spoilere fra kveldens episode av konseptet, som originalt er hentet fra britiske MTV. I realityprogrammet, som allerede har høstet kritikk, er det ingen programleder som bestemmer. Alle beskjeder til deltakerne kommer fra en iPad, og denne gang bestemte den seg for å sende ut hele to deltakere.

Det er få som forstår hvorfor, selv i dag.

- Fikk aldri svar

Det var deltakerne Lloyd Lawrence (26) og Cecilie Andrea Røising (21) som i tur og orden ble kastet ut av programmet i tirsdagens episode. Sistnevnte fikk beskjeden mens hun var på date, men Lawrence var til stede i huset da «pushvarselet» kom.

Begge måtte umiddelbart pakke koffertene og forlate stedet, noe flere av de andre deltakerne reagerte på. Det ble en særlig tårevåt affære for Melina Johnsen (22) og Adrian Sellevoll (20), som begge hadde fått god kontakt med de utslåtte deltakerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.