Chris Evans:

Full forvirring: - Skal Chris bli pappa?!

Fansen klør seg i hodet etter «klønete» setning.

FORVIRRET: Flere fans klør seg nå i hodet, etter at Chris Evans ga et intervju om sin ufødte sønn. Foto: Vianney Le Caer / Invision /AP / NTB
FORVIRRET: Flere fans klør seg nå i hodet, etter at Chris Evans ga et intervju om sin ufødte sønn. Foto: Vianney Le Caer / Invision /AP / NTB Vis mer
Publisert

En av Hollywoods aller mest ettertraktede ungkarer, er trolig «Captain America»-skuespiller Chris Evans (40). Skuespilleren har spilt i hele ti Marvel-filmer, og mange har derfor lagt sin elsk på hans skuespillerprestasjoner.

40-åringen er imidlertid kanskje like kjent for sin lange smørbrødliste av kvinner, og har datet noen av filmbyens vakreste kvinner. Scarlett Johansson (36), Sandra Bullock (56), Jessica Biel (39) og Dianna Agron (35) er bare noen av de.

De siste årene har han imidlertid vært singel, til stor glede for den kvinnelige (og sikkert mannlige) delen av fansen.

Det er nemlig liten tvil om at en hel flokk av kjendiselskere skulle ønske de fikk en bit av skuespilleren, og daglig dukker det opp friervideoer- og bilder av jenter som ønsker å få 40-åringens oppmerksomhet på sosiale medier.

Nettopp derfor var også sjokket stort da han nylig ga et intervju, der han svarte på spørsmål om hva slags råd han ønsker å gi sin ufødte sønn. Det fikk fansen til å stusse.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

«Ufødte sønn??»

Midt mellom filminnspillinger tok han seg nemlig tid til å svare på spørsmål fra stylist og designer Ilaria Urbinati for nettstedet Leo i desember i fjor.

- Hvilket råd ville du gitt din ufødte sønn?, spør Urbinati.

- Si ja til ting. Ta sjanser. Ikke vær redd for å være sårbar. Vær snill, selv om det er ufortjent. Ikke ta deg selv for seriøst. Fuck sosiale medier, svarte han.

Nå, et halv år etter, er det ikke svarene i seg selv som får oppmerksomhet, men den litt klønete setningen «din ufødte sønn». Det kan nemlig indikere at Evans skal bli pappa.

I et Instagram-innlegg, publisert av Leo denne uken, er det derfor full forvirring i kommentarfeltet. Fansen skriver nemlig i fleng:

«Unnskyld meg?? Ufødte sønn?»

«Å herregud, skal han bli pappa!?»

«Måten de skriver det på får det til å virke som han venter en sønn?»

«Jeg er så forvirret, skal han bli pappa?»

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Spøk

Flere holder seg litt mer i nakkeskinnet, og klarer å se humoren i fansens sjokk og vantro.

«Internett som kollapser fordi de tror Chris Evans har en sønn på vei», kommenterer en spøkefullt.

«Kan vi bare snakke om måten alle her ble sjokkert på fordi det står «ufødt sønn»?»

«Er det du som er gravid, Chris? Når skulle du fortelle det til oss?», spøker en annen.

Forklaringen skal derimot være en helt annen. Til en av kommentarene skriver nemlig Urbinati selv at det er en frase fra den kjente boka «Rules of My Unborn Son».

Dermed kan det se ut til at skuespilleren slettes ikke er i ferd med å starte familie.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Hun er den beste

Det er nok mange som ser på Chris Evans som et potensielt kjærestemateriale. Ikke nok med at han er en av de heteste skuespillerne, men han er i tillegg kjent for å være politisk aktiv, opptatt av dyrevelferd, og mange har omtalt han som en av de hyggeligste mennene i Hollywood.

At han fremdeles er singel, har derfor sjokkert mange de siste årene. Det siste forholdet han hadde var med «Gifted»-kollega Jenny Slate (39).

Det tidligere paret har datet hverandre to ganger, men det endte i brudd for godt i 2017. Begge har fått stor oppmerksomhet for hvordan de har omtalt hverandre i ettertid, til tross for at de nylig hadde gått gjennom et brudd.

- Hun er mitt favoritt-menneske. Hun er den beste, delte han blant annet med People.

LES OGSÅ: Bildene får ryktene til å svirre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer