TIL SENGS MED FORLOVEREN: James Stunts forlover var full og endte opp i senga med Stunt og Ecclestone. Der var han i halvannen time. Foto: All Over Press
TIL SENGS MED FORLOVEREN: James Stunts forlover var full og endte opp i senga med Stunt og Ecclestone. Der var han i halvannen time. Foto: All Over Press Vis mer

Full forlover ødela bryllupsnatten

- Han endte opp i samme seng som oss, sier Petra Ecclestone.

Publisert
SEHER.NO: For milliardærarving Petra Ecclestone gikk ikke alt som det skulle etter at hun giftet seg med James Stunt.

Da 22-åringen og hennes ferske ektemann endelig hadde kommet seg på hotellrommet etter feiringen, kom nemlig brudgommens forlover på nattebesøk.

- Bryllupsnatten gikk ikke akkurat som planlagt. Vi var i senga da vi hørte noen som klagde ute i korridoren. Det var forloveren som var full. Han endte opp i senga vår og var der i halvannen time. Jeg tenkte: «Jeg er ganske sikker på at dette ikke er sånn ting bør være», sier hun ifølge RadarOnline.com.

Petra er datteren til Formel 1-mogul Bernie Ecclestone. Nå gleder hun seg til det som skal skje i fremtiden.

- Jeg vil definitivt ha tre eller fire barn før jeg blir 30 år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ga halv milliard for hundehus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer