Tone Damli:

- Full fart hele tiden

Artisten sier det er på tide å fokusere på karrieren igjen.

MAMMA OG ARTIST: Tone Damli har lyst til å balansere både det å være mamma og jobbe som artist. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MAMMA OG ARTIST: Tone Damli har lyst til å balansere både det å være mamma og jobbe som artist. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Artist Tone Damli (34) er ikke fremmed for å stå midt i rampelyset. Stjernen har fått mer enn nok med spalteplass siden hun i 2005 kom på andreplass i sangkonkurransen «Idol».

Det har imidlertid vært stille fra Damli på musikkfronten siden hun ga ut julealbumet «Di første jul» i 2014.

Nå har hun gjort et karrieregrep.

Hektisk livstil

«Butterflies»-sangeren har de seineste årene vært opptatt med å oppdra sine to barn, Billie (8) og Marlon (2), pusse opp villaen hun kjøpte med samboer Markus Foss (40) og delta på realityserien «Kompani Lauritzen».

- Livet skjer. Det er hektisk med både jobb og familieliv, men jeg liker når det er tut og kjør, fortalte stjernen da Se og Hør møtte henne før LYKOs halloweenfest.

34-åringen forteller at det er deilig at sønnen har kommet over i en fase der han har fått litt «vett mellom ørene».

- Han er jo en turbo, så det er full fart hele tiden. Han har det veldig travelt! Så det er deilig at han har blitt litt større, men det har gått fort.

- Viktig for meg å dyrke egoet

Nå skal artisten finne tilbake til det hun selv kaller for «musikk-Tone». Hun har nettopp vært i Los Angeles for å bli inspirert, og har planer om å vende tilbake til studioet for å lage ny musikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer