Tone Damli:

- Full fart hele tiden

Artisten sier det er på tide å fokusere på karrieren igjen.

MAMMA OG ARTIST: Tone Damli har lyst til å balansere både det å være mamma og jobbe som artist. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MAMMA OG ARTIST: Tone Damli har lyst til å balansere både det å være mamma og jobbe som artist. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Artist Tone Damli (34) er ikke fremmed for å stå midt i rampelyset. Stjernen har fått mer enn nok med spalteplass siden hun i 2005 kom på andreplass i sangkonkurransen «Idol».

Det har imidlertid vært stille fra Damli på musikkfronten siden hun ga ut julealbumet «Di første jul» i 2014.

Nå har hun gjort et karrieregrep.

KARRIERE: Tone Damli sier hun savner musikk-Tone. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Hektisk livstil

«Butterflies»-sangeren har de seineste årene vært opptatt med å oppdra sine to barn, Billie (8) og Marlon (2), pusse opp villaen hun kjøpte med samboer Markus Foss (40) og delta på realityserien «Kompani Lauritzen».

- Livet skjer. Det er hektisk med både jobb og familieliv, men jeg liker når det er tut og kjør, fortalte stjernen da Se og Hør møtte henne før LYKOs halloweenfest.

34-åringen forteller at det er deilig at sønnen har kommet over i en fase der han har fått litt «vett mellom ørene».

- Han er jo en turbo, så det er full fart hele tiden. Han har det veldig travelt! Så det er deilig at han har blitt litt større, men det har gått fort.

- Viktig for meg å dyrke egoet

Nå skal artisten finne tilbake til det hun selv kaller for «musikk-Tone». Hun har nettopp vært i Los Angeles for å bli inspirert, og har planer om å vende tilbake til studioet for å lage ny musikk.

Med manager David Eriksen (55) dro de sammen til USA, og på Instagram kunne hun røpe at hun blant annet fikk møte kjente låtskrivere.

Til Se og Hør forteller Damli at hun nå vil balansere det å drive med musikk samtidig som hun er mamma.

- Marlon har blitt litt større, så kanskje det er på tide å fokusere på det jeg egentlig driver med, samtidig som jeg fortsatt skal være mamma.

- Det er viktig for meg å få dyrke egoet litt.

Voksen og etablert

I september gjestet Damli podkasten til Thomas Numme (52), «Søndagsbrunsj», hvor de to pratet om hvordan hun fikk et nytt syn på seg selv og karrieren.

«KOMPANI LAURITZEN»: Tone Damli fikk beskjed om at hun var "usynlig" da deltakerne skulle få sin første tilbakemelding i militært forhold. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

Da avslørte hun at hun tror åpenbaringen kom da Astrid S dukket opp på audition da hun selv var dommer på «Idol».

- Jeg ble tatt litt på senga for noen år siden, eller det begynner å bli mange år siden, av at jeg ikke lenger var ung og lovende. For jeg har alltid vært ung og lovende, sa 34-åringen i podkasten.

LES OGSÅ: - Var ikke en god kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer