Kari Jaquesson og Aylar Lie:

Full «Farmen»-krig: Aylar til angrep på Kari Jaquesson i langt Facebook-innlegg

Begge deltakerne forsvant fra gården tidlig i prosessen, men flyr i tottene på hverandre igjen. 

TIL ANGREP: Aylar Lie går hardt ut mot Kari Jaquesson i et langt innlegg på Facebook. Der mener hun at hun ikke har løyet om noe på gården, og kaller trimkjendisen blant annet for «belærende». Foto: TV 2
TIL ANGREP: Aylar Lie går hardt ut mot Kari Jaquesson i et langt innlegg på Facebook. Der mener hun at hun ikke har løyet om noe på gården, og kaller trimkjendisen blant annet for «belærende». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen Kjendis» har gått over all forventning for TV 2, og hundretusenvis av seere benker seg foran tv-en flere ganger i uka for å få med seg intrigene inne på gården.

To av deltakerne i realityserien som har fått mest oppmerksomhet er trimdronninga Kari Jaquesson (54) og tidligere glamourmodell Aylar Lie (32).

Lie slo Jaquesson ut av tvekampen søndag, etter å ha holdt to melkespann med rette armer og tunga rett i munnen i hele åtte minutter. Sjokket ble derfor stort for seerne da Lie, som til vanlig lever av å spille poker, trakk seg fra serien den følgende dagen.

Ingen av de to realitykjendisene rakk å være lenge på gården, men det skulle likevel bli et dramatisk opphold. Dagbladet kunne forrige uke skrive at de to kranglet så busta føyk inne på gården.

Krangelen er ikke over enda. Nå går 32 år gamle Lie hardt ut mot Jaquesson i et langt Facebook-innlegg.

- Nå er det nok

Det er på sin private Facebook at Lie tar et oppgjør med det som forble usagt inne på gården. Innlegget er derimot publisert offentlig, slik at alle som vil kan lese det.

- Nå er det nok, Kari Jaquesson!, starter pokerspilleren tiraden sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer