Full familielykke i søsterens bryllup

Tone og Markus la ikke skjul på sine følelser, da Tale Damli giftet seg. Se video!

SEOGHØR.NO: Fredag giftet Tale Damli Aaberge (27) seg med samboeren Jens Kristian Nesse (40). Tone Damli var forlover, og kom i en nydelig kjole fra det norske designermerket TSH, som har laget flere antrekk til popstjernen tidligere.

Datteren Billie var kledd i en maken paljettkjole - bare i mini-versjon. Etter hvert kom Markus ut av kirken, og overleverte lille Billie til Tone.

Se flere videoer fra bryllupet nederst i saken!

- Jeg tror ikke denne kjolen er så behagelig, så det skal nok bli godt å få den av, sa Tone mens hun bar datteren på armen.

BILLIE: Tone Damli Aaberge viste frem datteren Billie, i søsterens bryllup.  Foto: Espen Solli
BILLIE: Tone Damli Aaberge viste frem datteren Billie, i søsterens bryllup. Foto: Espen Solli Vis mer

Etter søsterens vielse på fredag, viste Tone stolt frem Markus, og ga han et ordentlig smask på kinnet før paret kysset for fotografene.

Mormor Hilde Damli Aaberge fikk også holde Billie, og strålte av stolthet. Tone overtok så den lille babyen igjen, og holdt Billie kjærlig inntil seg.

Bare tre måneder etter det tøffe bruddet med «Hercules»-aktuelle Aksel Hennie, var det klart at Tone og Markus datet. De var på kjærlighetsferie i Miami, men gikk hver for seg på Gardermoen, selv om han bar hennes kofferter.

SMASK: Tone Damli ga Markus Foss et ordentlig kyss foran fotografene.  Foto: Espen Solli
SMASK: Tone Damli ga Markus Foss et ordentlig kyss foran fotografene. Foto: Espen Solli Vis mer

I oktober i fjor, kunne Se og Hør vise de første bidene av Tone og Markus, på en utekafé i Oslo. Måneden etter kom en pressemelding om at hun var gravid.

Nå smiler lykken til den lille familien.

Se video fra Tale Damlis bryllupet her.

LES OGSÅ: Tone strålte på søsterens store dag