Lil Xan:

Full baby­forvirring rundt Noah Cyrus' eks

Ultralydbilder vekker oppmerksomhet.

ULTRALYD-FORVIRRING: Ekskjæresten til Noah Cyrus venter barn. Eller gjør han det? Fansen er i tvil. Foto: Skjermdump fra Instagram / NTB Scanpix
ULTRALYD-FORVIRRING: Ekskjæresten til Noah Cyrus venter barn. Eller gjør han det? Fansen er i tvil. Foto: Skjermdump fra Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september 2018 dukket Noah Cyrus (19), lillesøsteren til Miley Cyrus (26), opp på den røde løperen under MTV Video Music Awards sammen med sin nye flamme, rapperen Lil Xan (22).

Da hadde det i lang tid blitt spekulert på om det var noe mellom de to, og det var liten tvil om at duoen hadde romantiske følelser for hverandre, der de både flørtet, lo og kysset foran fotografene.

Kort tid senere, nærmere bestemt to uker, var situasjonen imidlertid en helt annen. Duoen gikk hver til sitt, og det kom tydelig frem på de respektive partenes sosiale medier-kontoer at bruddet var langt ifra hyggelig.

Ifølge People skal Lil Xan ha hevdet i et innlegg at han var blitt utsatt for utroskap, men han slettet innlegget i ettertid. Noah forklarte på sin side at hun ble beskyldt for å være utro mot kjæresten, og delte flere bilder av meldingsutvekslingene mellom de to.

KLINTE TIL: Noah og Lil Xan så svært lykkelige ut i september i fjor. Lykken skulle imidlertid ikke vare. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Noah og Lil Xan så svært lykkelige ut i september i fjor. Lykken skulle imidlertid ikke vare. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alle innleggene startet med en video av artisten som gråt, mens hun beklaget den forvirrende situasjonen overfor fansen.

- Folk som er utro liker å legge skylden på partnerne sine og beskylde dem for utroskap for å føle seg bedre selv. Det er ikke første gang noe sånt har skjedd meg, og nå må jeg håndtere denne galskapen som jeg ikke engang vet hvor kommer fra, skrev hun i et innlegg.

SUKSESS: Karrieren til Lil Xan har skutt i været etter at han var sammen med Noah Cyrus. Tirsdag hadde han konsert i Oslo. Her avbildet i New Orleans. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Karrieren til Lil Xan har skutt i været etter at han var sammen med Noah Cyrus. Tirsdag hadde han konsert i Oslo. Her avbildet i New Orleans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ny kjæreste

Ikke lenge etter det veldig offentlige bruddet mellom Noah og Lil Xan, hvis egentlige navn er Diego Leanos, fant sistnevnte kjærligheten igjen.

Den utvalgte var Annie Smith (21), og forholdet deres tok raskt en seriøs vending.

17. februar kunngjorde nemlig rapperen på sin Instagram-profil at han og kjæresten ventet barn.

- Jeg ville vente, men jeg klarer ikke å holde fansen min ute. Jeg skal bli far. Elsker dere så mye, og håper dere følger med på denne reisen. Jeg har aldri vært lykkeligere. Dere er alle invitert til fest, jeg lover, skrev han blant annet til et bilde av ham og kjæresten.

Ultralyd-forvirring

De siste dagene har imidlertid fansen spekulert på om graviditeten til Annie er et PR-stunt fra parets side. Fredag forrige uke la nemlig Annie ut en video på sin YouTube-konto, der hun delte ultralydbilder av den lille i magen.

I videoen forteller 21-åringen at hun er ni uker på vei, og viser samtidig frem ultralydbildene av babyen. Lil Xan sier i videoen at han føler seg velsignet, og at han ikke hadde sett bildene før de spilte inn videoen.

Ultralydbildene har ifølge Cosmopolitan vekket stor oppmerksomhet hos fansen, som har tydd til sosiale medier for å diskutere om de er ekte eller ei.

Mange tror at bildene er falske, og funnet ved hjelp av et enkelt Google-søk.

Skuffet over reaksjonene

Tirsdag tok Annie bladet fra munnen, og fortalte til E! News, gjengitt av Cosmopolitan, at hun var skuffet over fansens spekulasjoner rundt bildet.

- Da jeg publiserte YouTube-videoen med ultralydbildene, photoshoppet en jente bildene og lastet dem opp på Google med et annet navn, årstall, og så videre, sa hun.

Om bildene er ekte eller ei gjenstår med andre ord å se.

LES OGSÅ: Skal ha avslørt kjønnet på babyshower

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer