UNG OG TYNN - ELDRE OG BØFF: Will Smith spilte "The Fresh Prince of Bel-Air" fra 1990 til 1996. Da han skulle spille Muhammad Ali i 2001 bestemte han seg for å bygge muskler.
UNG OG TYNN - ELDRE OG BØFF: Will Smith spilte "The Fresh Prince of Bel-Air" fra 1990 til 1996. Da han skulle spille Muhammad Ali i 2001 bestemte han seg for å bygge muskler.Vis mer

Fuglebryst ble muskelbunt

Da norgesaktuelle Will Smith først ble kjent, var han en spirevipp...






GAVEKALENDER: Det er ikke mye i den fysiske fremtoningen hos den Will Smith som i disse dager besøker Oslo som minner om han som først ble tv-stjerne i 1990.

I rollen som "William 'Will' Smith" i tv-serien "The Fresh Prince of Bel-Air" møtte vi en hengslete og slentrete 22-åring, tilsynelatende uten en muskel i kroppen.

41-åringen som fredag kveld leder Nobelkonserten sammen med kona Jada Pinkett Smith har et massivt lag med muskler under skjorta.

Det var i forbindelse med innspillingen av filmen "Ali" - som kom i 2001, og hvor han spilte hovedrollen som Muhammad Ali - at Smith bygde musklene sine.

I øyeblikket går forøvrig sønnen Jaden Smith (11) så smått i pappas fotspor, idet han er i ferd med å sluttføre en nyinnspilling av "Karate Kid". Guttungen trenes av kampsportlegenden Jackie Chan.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer åretsstore gavekalender. Finn Will Smith og få en fantastisk gave. Og husk:Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!