BRYR SEG MEST OM MIRA: - Det viktigste for meg, det er hva Mira synes. For Mira, hun klarer ikke lyve. Hun kan ikke være falsk, hun er rett ut ærlig - når hun sier noe bra, da vet vi at hun mener det, forteller Julie Tverrå Johnsen, som her er avbilde Foto: Anders Myhren/Seher.no
BRYR SEG MEST OM MIRA: - Det viktigste for meg, det er hva Mira synes. For Mira, hun klarer ikke lyve. Hun kan ikke være falsk, hun er rett ut ærlig - når hun sier noe bra, da vet vi at hun mener det, forteller Julie Tverrå Johnsen, som her er avbilde Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Fuck Jan Fredrik!

Men en annen betyr mye mer enn Karlsen for "X Factor"-søstrene.

Se videointervjuet med Lisa og Julie Tverrå Johnsen, samt søsteren Therese, nederst i saken!

HELLERUDSLETTA (SEHER.NO): "The Johnsen Sisters" var fredag i ilden i den første live-sendingen i høstens "X Factor", og de to søstrene, Lisa (21) og Julie Tverrå Johnsen (25), imponerte såpass at de greit tok seg videre til den neste finalerunden.

- Det er en veldig vanskelig sang å synge, det er litt vanskelig å henge med i svingene. Men jeg synes dere lagde fest her i dag, og det er det handler om i første "X Factor"-finale. Det synes jeg var kult å se på, gratulerer! var tilbakemeldingen jentene fikk av dommer Peter Peters etter opptredenen.

Mira Craig, som har ansvaret for gruppene i konkurransen, var også full av lovord rundt den unge sangduoen.

- Masse energi og guts. Veldig, veldig bra jenter. Dere synger sinnssykt fett, og dette var et forrykende show, var hva musikeren og "X factor"-dommeren liret av seg.

Jan Fredrik Karlsen derimot, var mye, mye strengere med jentene fra Mosjøen.

- Det er masse sprut i det dere gjør, men jeg føler at jeg ikke blir grepet eller fanget av det dere prøvde å få frem. Og jeg hadde veldig problemer med å få tak i stemmene deres - og harmoniene, sa han under sendingen.

Seher.no møter Lisa og Julie, samt deres "ukjente" søster, Therese (20), bak scenen etter at fredagens show var overstått. Ingen av dem legger spesielt godt skjul på at det ikke betyr allverden hva Jan Fredrik sier eller ikke sier til dem.

- Fuck Jan Fredrik! Nei da, men det viktigste for meg, det er hva Mira synes. For Mira, hun klarer ikke lyve. Hun kan ikke være falsk, hun er rett ut ærlig - når hun sier noe bra, da vet vi at hun mener det, forteller Julie, som får støtte av sin sangkollega og søster.

- Og det er jo henne vi vil gjøre stolt også, det er hun som har jobbet med oss. Så lenge hun gir positive tilbakemeldinger, så er vi kjempefornøyde med det, sier hun.

"The Johnsen Sisters" sang låta "Potential Break Up Song" av Aly & Ajs under den første livesendingen. Trekløveret samstemmer i at det nok var verre for familien å sitte i salen enn det var for Julie og Lise å entre scenegulvet.

- Det var veldig nervepirrende. Jeg tror kanskje - på en litt snudd måte - at det er verre for familien. For vi er så veldig maktesløse i det. Det eneste vi gjør, det er å sitte å håpe, håpe, håpe. Så vet vi at vi egentlig ikke har noe makt i det hele tatt.

"X Factor"-delfinalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - En monsterkjip ting å gjøre 

Se videointervjuet med "The Johnsen Sisters" og søsteren Therese her:[obj:media:8089]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.