Fryktet silikonforgiftning i 71 grader nord

- Det var ille, sier Lillian Müller om dramaet. Se video.

DRAMA: Lillian Müller ramler av surfebrettet og slår brystet i premieren på 71 grader nord. Foto: TVNorge
DRAMA: Lillian Müller ramler av surfebrettet og slår brystet i premieren på 71 grader nord. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Lillian Müller nederst i saken!

HOLLYWOOD  (SEHER.NO): Mandag er det premiere på TVNorges kjendisversjon av det populære programmet "71 grader nord". På startstrek står kjendiser som blant andre Lillian Müller, Stig Kjos, Kjersti Grini, Kristin Krohn Devold og Tommy Steine.

Seher.no er på plass i Los Angeles for å ta del i innspillingen av et annet TVNorge-program, "Ja, vi elsker Hollywood". Også her har dem tidligere Playboy-modellen Lillian Müller (58) en sentral rolle. Til Seher.no innrømmer den fargerike 58-åringen, som nå er helseekstpert, at "71 grader nord" ble litt vel spennende for hennes del.

- Jeg hadde ikke peiling på hva ekstremsport gikk ut på. Jeg er sprek, utholdende og slike ting, men "71 grader nord" er et utfordrende show altså. Jeg ble skadet grundig, og det har tatt mange måneder å komme meg, det er først nå jeg har begynt å kunne mosjonere ordentlig, forteller Müller til Seher.no.

For i episodens frikortkonkurranse er det bølgesurfing som står på programmet, noe som byr på problemer for den norske modellen. 58-åringen ramler nemlig av brettet og slår brystet i i surfebrettet, noe som gjør at hun frykter for silikonpuppene sine.

- Får ikke håpe at det er den silikonputa som har åpnet seg. For da er det sånn at det kan lekke ut, også kan det bli silikonforgiftning også kan det gå i kjertlene dine, og da må man på sykehus og operere, sier Müller under dramaet i progammet.

Lillian hadde aldri hørt om "71 grader nord", og måtte sjekke ut Norges tøffeste eventyr på Youtube før hun bestemte seg for å takke ja til å delta. Den tidligere Playmaten er en av deltagerne som er minst vant med å gå i naturen - etter å ha oppholdt seg store deler av livet med svømmebasseng og det gode liv i Los Angeles. Men under innspilling skjedde altså noe hun ikke hadde ventet seg.

- Hele høyresiden ble veldig skadet, og jeg fikk senebetennelse. Jeg hadde nesten ikke sett et surfebrett og langt mindre tatt på et. Jeg måtte stå på det, balansere over elva, der det også var en foss. Bang, jeg slo meg veldig. Etterpå måtte jeg ha hjelp for å komme meg inn fra elva til elvebredden. Det var ille, sier hun til Seher.no.

Det tok flere måneder før Müller kom seg etter skaden hun fikk.

- Det har jo ikke gått på lufta ennå, så jeg kan jo ikke si hvordan det gikk. Men jeg endte i hvert fall på legevakta to ganger. Men jeg er jo den eldste personen som har vært med i programmet, selv om det ikke er noen unnskyldning. Det er heller det at jeg ikke er vant til ekstremsport.

- Ble du sint på produksjonen etter det som skjedde?

- Nei, det gjorde jeg ikke. Skal man være med på leken, må man tåle steken. Jeg visste jeg tok en risiko, men jeg ville se norsk natur, jeg ville oppdage Norge på nytt. Og så ville jeg få flere norske venner, for dem har jeg ikke så mange av, forteller Lillian Müller til Seher.no.

71 grader nord ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg spekulerer i skilsmisser

Se Los Angeles-intervjuet med Lillian Müller her:[obj:media:8436]
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer