Miley Cyrus:

Fryktet rusmiddelet skulle ta livet av henne

Popstjernen avslører at hun hadde mareritt om at hun ruset seg så høy at hun døde.

SKAPTE OVERSKRIFTER: Både i 2013 og 2015 (midten) tente Miley Cyrus noe som minnet mistenkelig mye på en joint mens hun stod på scenen under to ulike MTV-arrangement. Foto: NTB Scanpix
SKAPTE OVERSKRIFTER: Både i 2013 og 2015 (midten) tente Miley Cyrus noe som minnet mistenkelig mye på en joint mens hun stod på scenen under to ulike MTV-arrangement. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Miley Cyrus har aldri lagt skjul på at hun har likt å røyke marihuana, og har ved flere anledninger fyrt opp noe som har lignet på en joint når hun har opptrådt på ulike scener rundt om i verden.

VÅGALT IMAGE: Miley har i løpet av de siste årene kvittet seg med det uskyldige Hanna Montana-stempelet. Foto: NTB Scapix.
VÅGALT IMAGE: Miley har i løpet av de siste årene kvittet seg med det uskyldige Hanna Montana-stempelet. Foto: NTB Scapix. Vis mer

Etter å ha vært stor fan av rusmiddelet i mange år avslørte derimot popstjernen sist måned at hun ønsket å ta avstand fra det.

- Jeg har ikke røyket på tre uker og det er det lengste jeg noen gang har gått uten, innrømmet hun til Billboard i begynnelsen av mai.

Den suksessfulle artisten har tidligere uttalt at hun ser på marihuana som mindre skadelig enn alkohol, men til Billboard avslørte Miley at hun ikke hadde rørt noen av delene den siste tiden.

- Jeg røyker ikke, jeg drikker ikke og jeg er fullstendig ren nå. Det var bare noe jeg hadde lyst til å gjøre, delte hun videre.

Nå åpner sangfuglen seg ytterligere om hvorfor hun ønsket å kutte ut marihuana fullstendig.

- Jeg hadde dette helt forferdelige marerittet som dukket opp igjen og opp igjen. Av en eller annen grunn drømte jeg at jeg døde mens jeg holdt en monolog på «Saturday Night Live». At jeg var så stein at jeg bare falt om å døde, fortalte Cyrus da hun gjestet Jimmy Fallons «The Tonight Show»-show onsdag, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

Coming Up! So Soon! #MileyOnFallon @fallontonight !!!! ❤️👧🏼❤️👧🏼❤️👧🏼

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Videre fortalte popstjernen at hun søkte i google for å finne ut om det overhode er mulig å dø av å røyke for mye av stoffet.

- Ingen har noen gang dødd av marihuana, men ingen har noen gang røyket så mye som jeg gjorde heller, så de kan egentlig ikke vite dette med sikkerhet!

#Repost @mileycyrus ・・・ #Malibu video OUT NOW!!!!

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Skiftet ut vennekrets

Nå har hun holdt seg ren i over to måneder, og gleder seg over å kunne promotere sin nyeste singel «Malibu», som er en kjærlighetserklæring til forloveden Liam Hemsworth (27) og hovedlåten på sitt kommende sjette album, uten å være ruset.

- Jeg ønsker å være veldig tydelig når jeg snakker om hva jeg driver med. For dette albumet er faktisk det jeg har vært mest lidenskapelig opptatt av og det er det viktigste jeg noen gang har laget, forklarte hun til Fallon, og la til:

- Så jeg tenkte at hvis jeg skulle sitte her i sofaen og fortelle folk hva jeg synes om den nye musikken min, så ville jeg høre så smart ut som jeg tror jeg kan være. Og når jeg røyker vil jeg egentlig bare sitte hjemme og spise.

I mai avslørte også «Wrecking ball»-sangeren at hun hadde tatt grep om menneskene hun henger sammen med.

- Jeg liker å omgås mennesker som gir meg lyst til å bli bedre, mer utviklet og åpen. Og jeg fant ut at dette ikke var mennesker som var steine. Jeg har lyst til å være klar og skjerpet, for jeg vet nøyaktig hvor jeg ønsker å være, delte hun åpenhjertig.

2012 Oscar throwback !!!! Ps I look weird!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

LES OGSÅ: - Scott dumpet Bella fordi hun «stinket»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer