Fryktet puppene skulle falle ut

- Jeg fryktet et "Janet Jackson"-øyeblikk. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hanne Sørvaag ble belønnet med strålende kritikker og 33 poeng, da hun lørdag viste fram sitt samba-talent i TV 2s "Skal vi danse?".

Etter at dansen var over, la imidlertid ikke den populære artisten og låtskriveren skjul på at hun var svært lettet .

Hun fryktet nemlig at den utringete kjolen skulle gli ned under dansingen, på samme måte som Janet Jackson opplevde under den amerikanske Super Bowl-finalen i 2004.

- Noen ganger vegrer jeg meg litt og skulle ønske at jeg hadde noe mer konservativt. I dag har jeg noen stjerner under, så jeg ikke får ett sånn "Janet Jackson-øyeblikk".

For å unngå problemet hadde Hanne for anledningen skaffet seg dobbeltsidig tape, som hjalp med å holde kjolen på plass.

- At kjolen faller ned er vel det flaueste som kan skje. Jeg får heller vurdere å la det skje hvis jeg havner i danseduell og trenger poeng, spøker hun.

Ottesen røk ut
Mens Hanne kunne puste lettet ut, måtte den tidligere skihopperen Lasse Ottesen forlate konkurransen, etter å ha tapt danseduellen mot Vebjørn Sand.

- Jeg er jo et konkurransemenneske, så det er litt surt å stå her nå, selv om jeg smiler til kameraene, innrømmet han til Seoghør.no etter sending.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Linni mot Skal vi danse-toppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer