VAR REDD: - Jeg dro til legevakten, mest for å sjekke at han hadde det bra og for å finne ut av hva dette kom av. Jeg følte ikke noe spark eller liv, og prøvde å gjøre alt for å få han til å bevege seg, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
VAR REDD: - Jeg dro til legevakten, mest for å sjekke at han hadde det bra og for å finne ut av hva dette kom av. Jeg følte ikke noe spark eller liv, og prøvde å gjøre alt for å få han til å bevege seg, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Fryktet noe var galt med barnet

Aldri har den gravide glamourmodellen følt seg så redd og alene.

SEHER.NO: Om 11 dager har glamourmodellen Linni Meister (23) termin. Men det er ikke bare lykke som preger livet til Linni og kjæresten, Bernhard Bertzen, for tiden. Torsdag skjedde noe som gjorde 23-åringen meget, meget redd.

Torsdag lå hun nemlig og slappet av på senga. I det hun skulle reise seg kjente hun at en brennende følelse - noe syrelignende - opp i brystet. Etterpå fikk hun ikke puste, og begynte å svette og riste etter å ha strebet med å få pusten tilbake i over ett minutt.

- Jeg dro til legevakten, mest for å sjekke at han hadde det bra og for å finne ut av hva dette kom av. Jeg følte ikke noe spark eller liv, og prøvde å gjøre alt for å få han til å bevege seg. Jeg fryktet at noe galt hadde skjedd med Dennis, sier Linni Meister til Seher.no.

sin egen blogg utdyper glamourmodellen det hele:

"Det er det verste jeg noensinne har opplevd, og det skjedde sånn uten videre?! Jeg har aldri følt meg så redd og alene før i hele mitt liv. Vi ringte legevakten, og de sa at jeg måtte komme ned med en gang. Hvis det ble verre måtte jeg ringe 113", skriver hun. 

Da hun ankom legevakten, fikk hun derimot et nytt sjokk hun måtte hanskes med.

"Da vi kom frem fortalte jeg kjapt hva som hadde skjedd og at jeg ikke følte noe liv i magen. Damen smiler pent, gir meg kølapp og ber meg om å VENTE??????????????? VENTE??? HVA F.. er gærnt med dem??. Jeg følte ikke liv i magen min og hun ber meg om å vente? Dette handler ikke om meg, men om barnet mitt!", skriver en rasende Linni.

Etter å ha ventet i ti minutter, blir hun så tatt inn til en svensk lege. Ifølge henne selv, måtte hun gjenta flere ganger hva problemet var, i tillegg til at han gikk ut og inn fire ganger for å hente diverse ting.

"Vi satt og ventet i enda ti min til det kom én og sjekket hjertefrekvensen til Dennis. Det vil si at fra vi kom til legevakten og jeg sa at jeg ikke kjente liv i magen, til de faktisk sjekket om alt var bra med den lille babyen, tok det altså litt over 30 min!!  Dette gjør meg fly forbannet, utrygg og redd!!!!!!!!!".

Til Seher.no forteller 23-åringen at den andre legen til slutt ga dem beskjed om at hjertet til Dennis slo som det skal. Men hun fikk aldri noe svar på hva som hadde skjedd da hun ante fred og ingen fare, og lå og slappet av på senga.

- Nei, jeg fikk aldri noe svar på hva det var. Men mest sannsynlig var det snakk om noen sure oppstøt, selv  om jeg aldri har opplevd det på denne måten før. Legen hadde i hvert fall heller ikke hørt om en reaksjon som dette, forteller Linni, som har svært få gode ord å si om legevaktas måte å ta hånd om henne på.

- Det var kjempedramatisk, det føltes som om jeg skulle stryke med. Og det er helt sykt at man skal få så lite hjelp når man drar til legen, sier den gravide glamourmodellen til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kaller opp sønnen etter Jacko