Fryktet kjærligheten skulle koste ham jobben

- Ja, jeg var forberedt på å få sparken, sier programleder Gaute Grøtta Grav etter at han falt for «Farmen»-deltaker.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I et intervju med Dagbladet Magasinet forteller den populære Farmen-programlederen Gaute Grøtta Grav (35) at han en stund var redd for å miste jobben i TV 2 ettersom han hadde falt for «Farmen»-deltaker Silje Hvarnes (34).

- Ja. Eller... Jeg var forberedt på å få sparken. Jeg hadde ikke brutt noen punkter i kontrakten, men jeg skjønte at det ikke var helt heldig. Jeg fikk en advarsel, et gult kort.

Året var 2008, og brunetten fra Horten i Vestfold stakk av med både «Farmen»-premien og programlederen. Men til Dagbladet Magasinet forteller Grøtta Grav at romansen ikke startet før etter kameraene var skrudd av og programmet var ferdig.

På spørsmål fra Dagbladet Magasinet om hva han hadde gjort dersom han hadde valget mellom Hvarnes og videre jobb i TV 2, er 35-åringen klinkende klar:

- Da hadde jeg funnet meg noe annet å gjøre, det er ikke verre enn som så.

Ikke kjærlighet ved første blikk

Han har tidligere fortalt til VG at det ikke var kjærlighet ved første blikk mellom de to under innspillingen:

- Jeg hadde ikke noe spesielt godt øye til Silje underveis i innspillingen av «Farmen», og det vet jeg var gjensidig. Hun opplevde meg snarere som litt kjølig. Et par måneder etter innspillingen møttes vi og diskuterte en idé jeg hadde til et TV-program. Deretter reiste jeg til Australia i to måneder. Vi holdt kontakt via e-post, og da jeg kom hjem ble det rett og slett en god tone mellom oss.

Siden har de to Farmen-profilene giftet seg og fått døtrene Tiril (4) og Yrja (2,5).

Tok med familien på TV-innspilling

I 2010 var ekteparet aktuelle med TV-serien «Villdyrlegen» på TV 2, hvor de dro jorden rundt for å hjelpe dyr - og parets datter Tiril var også med på den eksotiske reisen.

Til Seoghør.no fortalte Hvarnes at hun er sikker på at innspillingen hadde vært langt verre dersom ikke familien var med på turen

- Da hadde jeg hatt et veldig savnet til de der hjemme, og sånn sett har jeg vært heldig som hadde med både mann og barn på tur og gjort en jobb jeg elsker.

Gaute Grøtta Grav var forøvrig selv med som «Farmen»-deltaker i 2001 - og også han stakk av med den gjeve «Farmen»-premien.

LES OGSÅ: Nå kan «Farmen»-gården bli din

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer