AV SKJERMEN: Elin Tvedt fryktet jobben som værmelder skulle ryke da hun måtte ta et friår på grunn av en TV-reklame. Foto: Se og Hør
AV SKJERMEN: Elin Tvedt fryktet jobben som værmelder skulle ryke da hun måtte ta et friår på grunn av en TV-reklame. Foto: Se og HørVis mer

Fryktet jobben skulle ryke

Men i november er Elin Tvedt tilbake på TV-skjermen.

SEOGHØR.NO: 

Elin Tvedt har de siste årene vært mest kjent fra deltagelsen i «Skal vi danse» og for en reklamefilm for et hudpleieprodukt på TV. I dag er hun aktuell med et stort intervju i avisen VG.

I perioden 1996 til 2000 var hun en av Norges desidert største kjendiser. Elin tok de norske TV-seerene med storm, og da hun hadde sin siste værvarsling ble det nærmest landesorg.

I 2011 skulle Elin etter planen vende tilbake til jobben som værmelder på TV for Storm og TV 2, men  allerede etter tre måneder forsvant hun fra skjermen igjen. Bakgrynnen var at hun hadde skrevet en avtale med et hudpleieprodukt året før, og når TV-reklamen begynte å rulle fikk hun beskjed om at hun ikke fikk være på skjermen så lenge reklamefilmen gikk på TV.

- Det første som slo meg da var at jeg ikke hadde lyst på et friår. Min redsel var at jeg ikke skulle få lov til å jobbe. Men det er det jo ingen som forstår. Alle har jo lyst på et friår, sier Tvedt til VG.

TRIVES SOM MOR - Det er helt fantastisk å kunne være tilstede mens Milla er liten, sier Elin Tvedt. Foto: Stella Pictures
TRIVES SOM MOR - Det er helt fantastisk å kunne være tilstede mens Milla er liten, sier Elin Tvedt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mens Tvedt nå skal pendle mellom Ølen og Bergen, pendler samboeren Torgeir Steinstø mellom Ølen og Nordsjøen. Elin syns ordningen fungerer helt greit.

- Det er et puslespill. Men jeg trenger heldigvis ikke å jobbe når Torgeir er ute. Det blir litt som å være skilt. Hehe, nei da, det blir ikke så ille. Vi jobber veldig mye når vi er borte, så når vi først er hjemme så har vi fri, og da får vi vært mye sammen, smiler Elin til avisen.

LES OGSÅ:   Vil ikke ha flere barn