- Fryktet jeg ikke var pen nok

Nå advarer «Hotel Cæsar»-stjernen Marte Sæteren unge jenter mot skjønnhetspress.

<strong>POPULÆR:</strong> Marte Sæteren har fått mye oppmerksomhet etter at hun dukket opp som 16-åringen Vanessa Nyman i «Hotel Cæsar». Foto: TV 2
POPULÆR: Marte Sæteren har fått mye oppmerksomhet etter at hun dukket opp som 16-åringen Vanessa Nyman i «Hotel Cæsar». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Marte Sæteren (22) sier til VG at det ikke bare er i rollen som «Hotel Cæsar»-karakteren Vanessa Nyman, at hun har opplevet usikkerhet rundt sitt eget utseende.

- Jeg levde godt og beskyttet som 13-14-åring. Da jeg var 16 og flyttet til England, manglet jeg plutselig den tette oppbackingen fra foreldre og venner. Da hadde jeg en periode hvor det var veldig viktig å se bra bra ut.

- Jeg opplevde en sterk frykt for ikke å være pen nok, sier hun til avisen.

Sæteren - som i januar ble sammen med artisten Kjetil Tefke - har fått mange henvendelser fra unge jenter etter at hun dukket opp i den populære TV 2-serien, og skuespilleren hevder hun tar seg tid til å svare alle som sender henne spørsmål.

- For meg er det svært befriende å få formidle at jeg har helt andre meninger enn Vanessa. Det er hvordan mennesker ser ut på innsiden, som er viktig, sier Sæteren til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lene Alexandra Øien dukket opp i «Hotel Cæsar»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer