HARDT LIV: Mischa Barton har de siste ukene vært en blek skygge av sitt vanligvis så glitrende image. Det siste bildet er tatt i slutten av juni under åpningen av en butikk i London.
HARDT LIV: Mischa Barton har de siste ukene vært en blek skygge av sitt vanligvis så glitrende image. Det siste bildet er tatt i slutten av juni under åpningen av en butikk i London.Vis mer

- Fryktet hun skulle ta sitt eget liv

Filmstjernens kokain-maraton fikk vennene til å ringe politiet...

SEHER.NO: Den tidligere "The O.C."-stjernen Mischa Barton (23) skapte fredag store overskrifter da hun ble tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i Los Angeles.

Nå hevder New York Post at det var den tidligere stjerneskuespilleren og modellens utstrakte kokainbruk, som fikk vennene til å ringe politiet.

Barton skal ifølge avisa ha gått sammenhengende på kokain i tre dager da hun ble lagt inn på sykehuset, og vennene skal ha fryktet at hun vil prøve å ta sitt eget liv, hvis hun ikke får hjelp.

- Hun er et eneste kaos. Hun er et suicidal, ukontrollerbart kaos, sier en kilde nær Barton til avisa.

Barton har slitt med å slå igjennom som filmskuespiller etter at hun forlot den populære ungdomsserien "The O.C." i 2006 og skal ifølge vennene også slite med å takle tilværelsen som singel kvinne.

- Hun er i ferd med å gå tom for penger og kan ikke finne kjærligheten, så nå ser hun etter en måte å komme unna problemene på . Hun er inne i en nedadgående spiral, sier kilden til New York Post.

Barton hevdet i et intervju med bladet Life and Style i forrige uke at hun var "frisk og rask", men har vært innblandet i en rekke skandaler den siste tiden.

Ifølge New York Post skal hun tirsdag ha snublet rundt bassenget på det eksklusive LA Hotel og blottet brystene for gjestene, mens hun for to uker siden ble kastet ut etter at hun prøvde å dra med seg en jente inn på toalettet til en eksklusiv London-nattklubb...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Nå kaster hun klærne