<strong>FRYKTET EN TING:</strong> - Men det var en frykt jeg ikke hadde trengt å bekymre meg for, sier Susanne Wergeland til Seher.no. Foto: TV 2
FRYKTET EN TING: - Men det var en frykt jeg ikke hadde trengt å bekymre meg for, sier Susanne Wergeland til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

Fryktet hun skulle bli møtt med fordommer

TV 2 Sportens nye ankerkvinne, Susanne Furøy Wergeland, bekymret seg for at hun ville bli dømt av TV-seerne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 2. april hadde TV 2 Sportens nye ankerkvinne, Susanne Furøy Wergeland (26), sin første dag som sportsanker på kanalen. Til Seher.no innrømmer den unge jenta at hun var litt redd for spesielt én ting før hun debutere på TV-skjermen tidligere denne måneden.

- Den eneste bekymringen jeg hadde var at jeg skulle bli møtt med fordommer ettersom jeg er jente og leder sporten. Jeg tenkte det kunne bli en negativ greie, men så langt har det gått greit. Uansett, det var langt mer jeg gledet meg til enn hva jeg bekymret meg for. Jeg gledet meg til en million ting, forteller hun til Seher.no.

Onsdag denne uka fortalte 26-åringen at hun har blitt mye mer bevisst sitt eget utseende etter at hun begynte i sin nye jobb. Akkurat det er ikke noe hun liker spesielt godt.

- Ja, overraskende nok så er det slik. Jeg har aldri brydd meg så mye om eget utseende, men nå sitter jeg og blir sminket hver dag. Der sitter jeg og bare ser på meg selv i speilet i en liten time. Det gjør meg mer detaljbevisst. Det irriterer meg litt, og jeg prøver å legge det av meg. Jeg kan ikke la det utvikle seg, det blir for dumt, sa hun da.

- Hvorfor trodde du at du ville bli møtt av fordommer, Susanne?
 
- Fordi folk kanskje ville tro at jenter ikke kan noen ting når det kommer til sport. Men det var som sagt en frykt jeg ikke hadde trengt å bekymre meg for, mener Wergeland.
 
Susanne er derimot langt fra den eneste kvinnelige profilen i TV 2 Sporten-staben. Annamarta Giske, Guro Fostervold og Julie Strømsvåg er alle velkjente navn for sportshungrige nordmenn.

Susanne Wergeland legger ikke skjul på at hun har fått mye oppmerksomhet etter at hun tok over etter Annamarta Giske, som gikk ut i fødselspermisjon denne måneden.

- Jeg har fått ganske mange flere som følger meg på Twitter og flere venneforespørsler på Facebook. Men jeg blir ikke kjent igjen på gata, sier hun lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Monica Øien bekrefter at hun er gravid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer