HELT TOM: Andersen innrømmer at han var helt tom etter suksessen med "Hurra for Andersen" i 2006.  Foto: SCANPIX
HELT TOM: Andersen innrømmer at han var helt tom etter suksessen med "Hurra for Andersen" i 2006. Foto: SCANPIX Vis mer

Fryktet han ikke ville tilbake

- Jeg var helt tom, sier komiker Rune Andersen.

SEHER.NO: Det er to år siden komiker Rune Andersen (45) stod på en scene sist.

Og lenge fryktet han at lysten aldri ville komme tilbake, skriver Dagbladet.

Etter den enorme suksessen med soloshowet "Hurra for Andersen" og over 300 show landet rundt, var nemlig komikeren helt utslitt.

- Jeg skal aldri gå på den smellen en gang til. På ett tidspunkt hadde jeg 11 show i løpet av ei uke. Og det var en fysisk forestilling, så jeg tok av 12 kilo på ganske kort tid, sier Andersen til Dagbladet, og legger til:

- jeg merket nok ikke hvor kjørt jeg var før etterpå. Man tror man har landet, men så har man ikke det likevel. Det tok to-tre måneder før jeg var "nede" i en vanlig hverdag igjen. Suksessen var en sjanse jeg måtte utnytte, og så fikk jeg heller ta det igjen etterpå.

Torsdag er Andersen klar med revyen "Lyden av Løgnas" med Løgnaslaget, men selv om det er to år siden sist, savnet ikke komikeren scenen.

- Nei, jeg var helt tom. Jeg hadde ikke lyst engang, og det var foruroligende. Jeg lurte på om jeg noensinne ville ha lyst til å stå på en scene igjen. Det var først da vi startet med prøvene, at lysten kom tilbake, sier han.

Og neste år er han klar med nok en soloforestilling, som han allerede har begynt å planlegge. Og komikeren gruer seg litt til anmeldelsene.

- Forrige gang fikk jeg ti sekserterninger, og jeg kan jo ikke toppe det. Det vi gjorde sist, kan jeg neppe gjøre bedre, avslutter han.

LES OGSÅ: - En ære å bli parodiert