- Fryktet for sitt liv

Situasjonen ble dramatisk da en brann brøt ut i flyets cockpit...

- FRYKTET FOR SITT LIV: Ashley Olsen fryktet for sitt liv på søndag da piloten på flyet ble tvunget til å foreta en nødlanding, melder The Sun.
- FRYKTET FOR SITT LIV: Ashley Olsen fryktet for sitt liv på søndag da piloten på flyet ble tvunget til å foreta en nødlanding, melder The Sun. Vis mer
SEHER.NO: Ashley Olsen (23) fryktet for sitt liv på søndag da piloten på flyet hun satt i ble tvunget til å foreta en nødlanding, melder The Sun.

«The Full House»-stjernen var på vei fra Los Angeles til New York, sammen med sin skuespillerkjæreste Justin Bartha - kjent fra blant annet «The Hangover», da en brann skal ha startet i flyets cockpit.

Flyet, fra American Airlines måtte nødlande på Washington Dulls International Airport, sier talsmannen for American Airlines, Phil Lobel, ifølge Now Magazine.

Heldigvis gikk det bra med Ashley og hennes kjæreste, til tross for at det hele var en dramatisk situasjon.

En representant for Olsen bekrefter ovenfor E! Online at både hun og Justin er i god behold.

Ashley Olsen, og hennes like berømte tvillingsøster Mary-Kate, er svært forsiktige av seg. 23-åringene har til og med ertet på seg naboene med de vanvittige sikkerhetstiltakene de har satt i gang i nabolaget. Hver kveld står det to enorme SUVer parkert utenfor tvillingenes residens.

- Man skulle tro det var en regjeringsoperasjon på gang med all sikkerheten de har, sier en nabo som håper at tvillingene snart kan ta med seg flyttelasset sitt et annet sted.

Men det viser seg at det ikke er alt man kan forsikre seg mot...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Tvillingene i kappløp til alteret