Fryktet for livet under filminnspilling

- Det føltes som dommedag og at vi alle ville dø en grusom død, forteller Charlize Theron.

KOLLEGAER: Chalize Theron og Seth MacFarlane spiller mot hverandre i filmen "A Million Ways to Die in the West" som har premiere fredag. Foto: All Over Press
KOLLEGAER: Chalize Theron og Seth MacFarlane spiller mot hverandre i filmen "A Million Ways to Die in the West" som har premiere fredag. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I tillegg til å pleie sitt ferske kjærlighetsforhold med Sean Penn (53), har Charlize Theron (38) den siste tiden vært travel opptatt med å promotere sin nyeste film «A Million Ways to Die in the West».

Den vakre Hollywood-stjernen elsket skriptet til western-komedien og hadde det mye moro på settet med skuespillerkollegaene Seth MacFarlane (40) og Liam Neeson (61).

Men til tross for god stemning seg i mellom bød ekstremværet i New Mexico på en rekke utfordringer og skumle opplevelser for hele produksjonen.

- Det er en utrolig vakker plass, men det betyr ikke at jeg nødvendigvis har et ønske om å filme der igjen. Været var helt ubeskrivelig. Det føltes som dommedag og at vi alle ville dø en grusom død på grunn av været, forteller Theron i et intervju med Collider.com.

Været skiftet nemlig fra å være umenneskelig hett til å bli en hagelstorm på rekordtid. De opplevde arktiske vinder og voldsomt regn, mens det tordnet rundt dem.

En natt de hadde filmet fikk Therone en tekstmelding fra Seth som skremte henne.

- Det stod: «Veien holder på å bli vasket bort. Kom deg ut av traileren øyeblikkelig og kjør av gårde». Da tenkte jeg: «Jeg kommer til å dø mens jeg spiller inn denne filmen».

KJENTE FJES: (F.v) Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Seth MacFarlane og Charlize Theron er bare noen av Holywood-stjernene som spiller i komedien.  Foto: Filmweb.no
KJENTE FJES: (F.v) Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Seth MacFarlane og Charlize Theron er bare noen av Holywood-stjernene som spiller i komedien. Foto: Filmweb.no Vis mer

LES OGSÅ: Theron viste morslykken på fotojobb