Fryktet for kroppen etter fødselen

Adriana Lima jobbet knallhardt for å komme tilbake til catwalken etter fødselen av sitt andre barn.

FRYKTET FOR FIGUREN: Adriana Lima fryktet hun ville miste sine berømte former etter svangerskapet, men to måneder senere dukket hun opp på catwalken i bare undertøyet.
FRYKTET FOR FIGUREN: Adriana Lima fryktet hun ville miste sine berømte former etter svangerskapet, men to måneder senere dukket hun opp på catwalken i bare undertøyet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september i fjor ble Adriana Lima (32) mor til sitt andre barn, som hun og ektemannen Marko Jaric ga navnet Sienna.

Den brasilianske skjønnheten er en av verdens best betalte modeller og viser seg stadig på catwalken i bare undertøyet.

Nå forteller Adriana at hun fryktet hvordan kroppen ville se ut etter at hun hadde født sitt andre barn.

- Du kan ikke slåss mot naturen. I visste ikke hva som ville skje med kroppen min etter fødsel nummer to, eller om jeg ville komme tilbake i form og eventuelt hvor lang tid det ville ta, sier Lima til Latina.com ifølge nettstedet Contactmusic.

FAMILIEKJÆR: Adriana elsker å tilbringe tid med ektemannen og sine to døtre. Foto: Fame Flynet
FAMILIEKJÆR: Adriana elsker å tilbringe tid med ektemannen og sine to døtre. Foto: Fame Flynet Vis mer

På catwalken åtte uker etter fødselen

Adriana er allerede mamma til tre år gamle Valentina og kom raskt i form etter den første fødselen. En suksess hun var fast bestemt på å gjenta etter at det andre barnet hennes kom til verden.

Som mål hadde tobarnsmoren å returnere til catwalken to måneder etter fødselen. Og åtte uker etter at Sienna kom til verden viste Adriana figuren under Victoria's Secrets undertøysshow.

- Det var den største utfordringen i livet mitt. Jeg bestemte meg for å utfordre meg selv og det ga meg et mål å jobbe mot for å få kroppen tilbake i form.

SEXY: Lima er en av verdens best betalte modeller.  Foto: Fame Flynet
SEXY: Lima er en av verdens best betalte modeller. Foto: Fame Flynet Vis mer

Ekstremslanking

Som Seoghør.no tidligere har skrevet om går undertøysmodellene gjennom ekstreme slankekurer og beintøffe treningsprogram for å komme i form før de kaster klærne på catwalken. Lima skal ha gått på en streng diett bestående av proteinshaker, samtidig som hun trente fast med sin personlige trener for å nå sitt kroppsmål.

- Jeg gjorde så godt jeg kunne og heldigvis var jeg en del av showet. Det var veldig tøft. Det er ikke alltid lett å finne tid til trening med en nyfødt baby og en treåring, sier Lima.

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg

Hva synes du om supermodellens ekstremslanking? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer