Fryktet for jobben da forholdet ble kjent

- Det var ikke så gøy selve den dagen, sier Samantha Skogrand.

FRYKTET FOR JOBBEN: Samantha Skogrand innrømmer at hun var bekymret for sin egen jobb i TV 2 Sporten da forholdet til skiskytteren Emil Hegle Svendsen ble kjent. Foto: Stella Pictures
FRYKTET FOR JOBBEN: Samantha Skogrand innrømmer at hun var bekymret for sin egen jobb i TV 2 Sporten da forholdet til skiskytteren Emil Hegle Svendsen ble kjent. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar ble det kjent at TV 2 Sportens Samantha Skogrand (24) hadde funnet kjærligheten med skiskytterstjernen Emil Hegle Svendsen (28).

Da skulle de allerede ha vært på flere dater, og tilbragt nyttårsaften sammen.

Nå snakker Skogrand ut om forholdet til Svendsen. Hun forteller at hun fryktet for jobben da forholdet ble kjent.

- Vi visste jo at det kom til å skje. Selvfølgelig. For meg var det aldri problematisk i forhold til jobben, fordi jeg var så åpen med sjefene mine, og de var veldig støttene. Vi kom frem til en plan om hvordan vi skulle takle det, og det gjorde det lettere for meg også å takle det utad. Men selvfølgelig var jeg bekymret for jobben min. Og for seerne, sier hun til VG.

Stormen la seg forholdsvis raskt.

- Det var ikke så gøy selve den dagen, men det var bare en dag, og så blåste det over.

Skogrand opplevde å bli tatt av lufta da kjæresten tok OL-gull i Sotsji.

- På bakgrunn av uttallige henvendelser, fant vi ut at det på en såpass spesiell dag, ville gi feil og uriktig fokus på formidleren. Det er gull-vinneren som er i fokus i dag, skrev kommunikasjonssjef i TV 2 Jan-Petter Dahl i en e-post til VG.

LES OGSÅ: Nettflørten som avslørte superparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer