<strong>VAR SVÆRT BEKYMRET:</strong> Jennifer Lopez og Marc Anthony ble livredde da de oppdaget en kul i datterens hode. Foto: Stella  Pictures
VAR SVÆRT BEKYMRET: Jennifer Lopez og Marc Anthony ble livredde da de oppdaget en kul i datterens hode. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fryktet for datterens liv

- Det føltes som om jeg skulle dø, sier Lopez.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Popdivaen Jennifer Lopez (42) separerte seg fra latinosangeren Marc Anthony (43) i sommer, og den veldreide stjernen koser seg nå med sin 24 år gamle backup-danser Casper Smart.

I ekteskapet med Anthony fikk hun tvillingene Emme og Max (3 1/2), og 42-åringen avslører i et intervju med CNN at da hun fant en kul i hodet på datteren som baby friket hun fullstendig ut.

- Jeg trodde det var noe galt med henne, og det føltes som om jeg skulle dø. Jeg husker jeg så på Marc, og sa at vi måtte ringe en lege. Vi begynte begge to å få panikk, og tenkte: Har noen mistet henne i gulvet uten at vi har lagt merke til det, fortalte hun til TV-kanalen.

Da Anthony var liten døde søsteren Maribel av hjernesvulst 8 år gammel, og paret var livredde for at noe liknende kunne ha rammet datteren.

- Jeg sa til Marc: Hvis ikke Emme er ok, kommer ikke jeg heller til å bli det.

Jennifer og Marc kom seg raskt til sykehuset og fikk undersøkt datteren. Alt viste seg å være i den skjønneste orden, men episoden fikk Lopez til å tenke på mødre som ikke har like mange midler eller penger som henne selv til å få hjelp.

- Hva om jeg ikke hadde hatt tilgang til den beste helsetjenesten? Tenk om jeg var en mor med et alvorlig sykt barn som ikke hadde råd til å gjøre noe med det?

Etter hendelsen opprettet eksene organisasjonen Maribel Foundation (oppkalt etter Anthonys søster) for å hjelpe vanskeligstilte kvinner og barn med helseproblemer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kalte J-Lo feit og fikk sparken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer