Fryktet datteren skulle dø

- Siden jul har jeg bodd på Rikshospitalet, sier Geir Lippestad.

 Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forsvarsavdokaten Geir Lippestad kunne onsdag glede seg over å bli far til en liten jente.

Men samtidig som han gledet seg over å bli pappa for fjerde gang, har de siste månedene vært preget av frykt for at han skulle miste sin 16 år gamle datter Rebekka, ifølge Dagbladet.

Datteren - som er multihandikappet - har har nedsatt immunforsvar og ble dårlig etter at hun pådro seg en blodforgiftning.

- Vi trodde vi skulle miste henne denne gangen. Hun var veldig gårlig. Hun fikk en blodforgiftning. Denne gangen toppet det seg med en lungebetennelse som gjorde det veldig kritisk. Hun har i utgangspunktet dårlig lungekapasitet og er avhengig av respirator også til vanlig.

- Siden jul har jeg bodd på Rikshospitalet, sier Lippestad til Dagbladet.

Kom hjem etter to måneder
Etter nesten to måneder på sykehus kom imidlertid Rebekka hjem for to uker siden.

Lippestad - som deler ansvaret for sin pleietrengende datter med sin eks-kone - sier det var en sterk opplevelse å få henne hjem igjen.

- Det var fantastisk.

- Når barnet ditt ikke har krefter til å smile og le, og mister gnisten i øyet som går på livskvalitet, så er det tungt å se. Men nå har hun det tilbake. Hun har mange begrensninger, men er full av ideer og planer . Hun gleder seg veldig over babyen som er kommet. Det er hyggelig å se, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble pappa for fjerde gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer