Fryktet Beckhams vrede

Filmstjernen Mark Wahlberg angrer på kontroversielle uttalelser.

BEKYMRET: Filmstjernen Mark Wahlberg trodde han hadde ødelagt forholdet til David Beckham med sine krasse uttalelser. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Filmstjernen Mark Wahlberg trodde han hadde ødelagt forholdet til David Beckham med sine krasse uttalelser. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Skuespiller Mark Wahlberg, kjent fra filmer som «The Departed» og «Ted», var redd for at han hadde såret fotballstjernen David Beckhams følelser etter han anklaget familien Beckham for å ha ødelagt nabolaget.

Filmstjernen, som bor rett i nærheten av huset til Beckhams i Los Angeles, var i en periode lei av at nabolaget ble innvadert av paparazzier som jaktet på den ekstremt populære britiske familien.

- Gud, Beckham-familien. Det pleide å være så rolig i gata mi. Så flytter David inn med familien. Plutselig har vi paparazzier luskende rundt dag og natt. Jeg ber ikke Beckham ta med seg familien sin og reise. Jeg er bare ikke sikker på hvorfor han kom til USA i første omgang. Vi vil ikke ha din type fotball, har Wahlberg tidligere uttalt om nabofeiden, ifølge Contactmusic.com.

Nå innrømmer skuespilleren at han kjapt angret på uttalelsene, og at det ble enda mer pinlig da Beckham plutselig tok kontakt med han i forbindelse med et filmprosjekt.

- Han ville sende meg en epost om noe, jeg er ikke helt sikker på om det handlet om en film. Jeg hadde tidligere sagt noe, halvveis på tull, fordi huset hans lå i bunnen av bakken vår og det var så mange mennesker som samlet seg der. Så jeg sa noe som: Jeg liker ikke at han er her på grunn av det, sier Wahlberg til avisen The Sun.

Wahlberg kunne derimot puste lettet ut han til slutt fikk møte Beckham, og forsto at uttalelsene hans ikke hadde såret David.

- Jeg møtte ham og sønnene hans, og han virker som en veldig kul type. Jeg ville være sikker på at han ikke hadde tatt det jeg sa personlig.

LES OGSÅ:   Ble pappa for fjerde gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer