FINALE: I kveld er det duket for finale i NRK-serien «Mesternes mester». Fra venstre bak: Kjerst i Grini, Kim Rygel, Johan Remen Evensen, Marco Elsafadi, Knut Holmann, Roger Ruud, Erik Solér. Foran fra venstre: Ingrid Kristiansen, Gro Espeseth, Stine Brun Kjeldaas, Susann Goksør Bjerkrheim og programleder Dag Erik Pedersen. De tre som kjemper om den gjeve tittelen er Goksør, Evensen og Elsafadi.
FINALE: I kveld er det duket for finale i NRK-serien «Mesternes mester». Fra venstre bak: Kjerst i Grini, Kim Rygel, Johan Remen Evensen, Marco Elsafadi, Knut Holmann, Roger Ruud, Erik Solér. Foran fra venstre: Ingrid Kristiansen, Gro Espeseth, Stine Brun Kjeldaas, Susann Goksør Bjerkrheim og programleder Dag Erik Pedersen. De tre som kjemper om den gjeve tittelen er Goksør, Evensen og Elsafadi.Vis mer

Fryktet at hun skulle bli invalid

Derfor la «Mesternes mester»-aktuelle Goksør Bjerkrheim håndballkarrieren på hylla.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er det duket for finale i NRK-realityserien «Mesternes mester» - hvor norske idrettsutøvere har kjempet om å stikke av med den gjeve tittelen.

Slaget står mellom den tidligere håndballspilleren Susann Goksør Bjerkrheim (43), basketballspiller Marco Elsafadi (37) og den tidligere skihopperen Johan Remen Evensen (28).

I et intervju med VG forteller Goksør Bjerkrheim at hun trosset store smerter for å nå finalen i programmet - som ble spilt inn i Italia i fjor:

- Jeg har vondt av ulike årsaker. Men jeg klarte å prestere på tross av det. Når du henger lenge og løper så fort du kan, så kommer det smerte. Da er du nødt til å få ut ditt eget potensial. Samtidig: Jeg er jo en sliten husmor. Men det er mye vilje i den gamle kjerringa.

Til avisen forteller hun også at frykten for å bli invalid på grunn av skader, gjorde at hun i 2000 la håndballkarrieren på hylla for godt.

Goksør Bjerkrheim er gift med den tidligere håndballspilleren Svein Erik Bjerkrheim (42), som hun har to sønner med.

«Mesternes mester» sendes på NRK 1 klokken 19:55 lørdag kveld.

LES OGSÅ: Jan Thomas ga Susann Goksør Bjerkrheim make-over