Victoria og David Beckham:

- Fryktet at han ville miste alt

David Beckhams mor var ikke særlig fornøyd da han møtte Victoria.

ANGREP: David Beckham avslører dramatikk i dokumentar på Netflix. Video: Rød Løper / Netflix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Victoria Adams (49) og David Beckham (48) møttes under en fotballkamp i 1997, tok det ikke lang tid før paret var på «alles» lepper. Victoria gjorde det stort som «Posh Spice» i «Spice Girls», mens David var en av verdens mest ettertraktede fotballspillere.

Oppmerksomheten rundt dem holder seg fortsatt over 25 år senere, og om bare et par uker er de aktuelle med en helt ny Netflix-dokumentar, «Beckham».

EKTEPAR: Stjerneparet holder fortsatt sammen, etter 26 år. Foto: Larry Marano / UPI / Shutterstock / NTB
EKTEPAR: Stjerneparet holder fortsatt sammen, etter 26 år. Foto: Larry Marano / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

Dokumentaren vil bestå av fire episoder, og slippes 4. oktober. Allerede nå har det kommet en liten sniktitt hvor man blant annet får et hittil ukjent innblikk i starten av forholdet deres. Se video øverst i saken!

Begge hadde imponerende karrierer allerede tilbake da, men Davids mor, Sandra West, var alt annet enn begeistret da sønnen også så ut til å gjøre det godt på kjærlighetsfronten. I traileren forteller hun at hun fryktet det ville få store konsekvenser for sønnen.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benyttet enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

- Vi fryktet at han ville miste alt han hadde kjempet for. Fotballen kom alltid først, og plutselig gjorde den ikke det, sier moren.

David spilte på den tiden i Manchester United med blant Ole Gunnar Solskjær (50) og Henning Berg (54).

FAR OG DATTER: David tok med datteren Harper Seven på fotballkamp. Foto: Larry Marano / Shutterstock / NTB
FAR OG DATTER: David tok med datteren Harper Seven på fotballkamp. Foto: Larry Marano / Shutterstock / NTB Vis mer

Mens Davids mor var bekymret, fikk Victoria en annen beskjed fra sin manager. Manageren forsto hvor mye oppstyr det ville være rundt de to superstjernene om forholdet ble kjent, og han ba derfor «Posh Spice» om at det ble holdt under radaren.

- Han sa hele tiden at vi måtte prøve å holde det skjult, så vi møttes på parkeringsplasser, innrømmer Victoria i traileren.

- Men det var ikke så lurvete som det høres ut, legger hun raskt til.

Paret giftet seg i 1999, to år etter de møttes, og fikk sitt første barn, Brooklyn, samme år. I tillegg har de sønnene Romeo (21) og Cruz (18), og datteren Harper Seven (12) sammen.

LES OGSÅ: Stjernen deler nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer