Dorit Kemsley:

Fryktet å dø: - Ba for livet mitt

Politiet har gått ut med overvåkningsvideo etter innbrudd hos TV-profil Dorit Kemsley.

INNBRUDD:Denne overvåkningsvideoen viser to menn rsom raner huset til kjendisfruen Dorit Kemsley. Video: AP/ NTB. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer
Publisert

I slutten av oktober ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjerna Dorit Kemsley (45) var blitt utsatt for innbrudd.

Mens hun lå og sov skal to menn ikledd mørke hettegensere ha brutt seg inn i hjemmet hennes, og truet henne på livet.

Ifølge NBC News skal innbruddstyvene ha fått med seg eiendeler til en verdi av en million amerikanske dollar, rundt 8,5 millioner norske kroner.

Politiet i Los Angeles gikk mandag ut med at hendelsen skal ha skjedd klokka elleve på kvelden, 27. oktober.

Overvåkningsvideo

Politiet sier også at innbruddstyvene fikk med seg svindyre merkevesker, smykker og klokker, og at de skal ha truet en kvinne. Politiet har ifølge kanalen ikke navngitt kvinnen.

«Offeret var inne i boligen på det tidspunktet og ble konfrontert av de mistenkte. Begge mistenkte truet med å drepe henne mens hun tryglet for livet og livene til sine små barn», heter det i en uttalelse fra politiet, hvor det også kommer fram at offeret skal ha gitt de mistenkte verdisaker i frykt for eget liv.

Mennene er blitt beskrevet til å være mellom 20 og 30 år. Politiet gikk mandag ut med en overvåkningsvideo av de mistenkte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.