Dorit Kemsley:

Fryktet å dø: - Ba for livet mitt

Politiet har gått ut med overvåkningsvideo etter innbrudd hos TV-profil Dorit Kemsley.

INNBRUDD:Denne overvåkningsvideoen viser to menn rsom raner huset til kjendisfruen Dorit Kemsley. Video: AP/ NTB. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer
Publisert

I slutten av oktober ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjerna Dorit Kemsley (45) var blitt utsatt for innbrudd.

Mens hun lå og sov skal to menn ikledd mørke hettegensere ha brutt seg inn i hjemmet hennes, og truet henne på livet.

Ifølge NBC News skal innbruddstyvene ha fått med seg eiendeler til en verdi av en million amerikanske dollar, rundt 8,5 millioner norske kroner.

Politiet i Los Angeles gikk mandag ut med at hendelsen skal ha skjedd klokka elleve på kvelden, 27. oktober.

ENORM STØTTE: Paul og Dorit har begge takket følgerne sine for støtten etter innbruddet. Førstnevnte var bortreist da hendelsen fant sted. Foto: Mediapunch/REX/NTB
ENORM STØTTE: Paul og Dorit har begge takket følgerne sine for støtten etter innbruddet. Førstnevnte var bortreist da hendelsen fant sted. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Overvåkningsvideo

Politiet sier også at innbruddstyvene fikk med seg svindyre merkevesker, smykker og klokker, og at de skal ha truet en kvinne. Politiet har ifølge kanalen ikke navngitt kvinnen.

«Offeret var inne i boligen på det tidspunktet og ble konfrontert av de mistenkte. Begge mistenkte truet med å drepe henne mens hun tryglet for livet og livene til sine små barn», heter det i en uttalelse fra politiet, hvor det også kommer fram at offeret skal ha gitt de mistenkte verdisaker i frykt for eget liv.

Mennene er blitt beskrevet til å være mellom 20 og 30 år. Politiet gikk mandag ut med en overvåkningsvideo av de mistenkte.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: Realitystjernen Kim Kardashian ble offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuken. I et promo-klipp for stjernens eget program, fortalte hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Vis mer

Uttaler seg

Overfor Extra har Kemsley selv uttalt seg om den dramatiske hendelsen.

- Innbruddstyvene ble overrasket over å se meg hjemme. Da de gjorde det dyttet de meg ned på bakken og spurte hvem andre som var hjemme, minnes hun.

TV-profilen har barna Jagger (7) og Phoenix (5) med ektemannen Paul «PK» Kemsley (54). Begge barna skal ha sovet på rommene sine, mens ektemannen var i London da innbruddet fant sted.

Hundepasseren til Lady Gaga gikk på luftetur 24. februar og ble skutt av to ranere. To av hundene ble stjålet. Vis mer

- Det var noen andre som sa «bare drep henne, bare drep henne med en gang, bare drep henne», og det eneste jeg kunne tenke på var at jeg måtte redde barna mine. Jeg ba for livet mitt, og jeg ba for deres liv, forteller hun.

Hun skal altså i frykt ha bedt de mistenkte om å ta alle eiendelene deres så lenge de fikk leve.

Takket for støtten

Ektemannen Paul Kemsley var som nevnt ikke hjemme den aktuelle kvelden, men har i ettertid takket følgerne sine for støtten.

«Kjære venner og følgere. Jeg vil takke dere alle for deres støttende ord. Dorit og jeg er helt overveldet av kjærlighet. Vi kan ikke svare på hver melding, så jeg ville bare fortelle dere alle at vi har det bra», skrev han på Instagram, og fortsatte:

«Jeg er hjemme og vi er alle sammen samlet, og skal komme oss gjennom dette. Barna har det også fint. De er helt uvitende, og livet kommer forhåpentligvis til å gå tilbake til det normale veldig raskt».

Dorit har også delt et lengre innlegg med følgerne sine, hvor hun er glad for at de alle er live.

LES OGSÅ: Disse reglene må de følge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer