Fryktet å bli dumpet under «Farmen»

- Tankene var der, at hun skulle komme på bedre tanker, innrømmer Olav Harald Ulstein. Se video!

SEOGHØR.NO: Olav Har­ald Ulstein (51) skapte furore da han skjelte ut «Farmen»-konkurrent Finn Olav Odde (56) og kalte ham en «en ynkelig og motbydelig mann».

– Først og fremst er Olav veldig snill. Men han er full av påfunn, og er underfundig til tider! Han tåler å stå i front, men det er sjelden han er personlig ond mot noen, forteller hans nye kjæreste Grethe Helen Tynes (40)  til Seoghør.no.

Se intervjuet med Olav og kjæresten i videovinduet over!

Sjekket opp på Facebook

Olav, som er varaordfører for Fremskrittspartiet i hjemkommunen Sykkylven, møtte sin store kjærlighet i påsken. Da tikket det inn en melding på Facebook-kontoen hans.

– Først og fremst er Olav veldig snill. Men han er full av påfunn, og er underfundig til tider!, forteller hans kjæreste Grethe Helen Tynes (40). Foto: Tor Lindseth
– Først og fremst er Olav veldig snill. Men han er full av påfunn, og er underfundig til tider!, forteller hans kjæreste Grethe Helen Tynes (40). Foto: Tor Lindseth Vis mer

Grethe hadde sett et bilde Olav hadde lagt ut av maten sin.

– Hun spurte om jeg var gourmetkokk. Etterpå eskalerte det. Det fortsatte med fjellturer, og så ballet alt bare på seg, forteller Olav til Se og Hør.

– Så det var du som tok initiativet, Grethe?

– Ja, faktisk! Jeg har jo alltid visst hvem Olav var, men det var egentlig bare ment som en liten melding. Men han bet fullstendig på kroken, sier hun lattermildt.

LYKKELIG PAR: Olav Harald Ulstein med kjæresten Grethe Helen Tynes. Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG PAR: Olav Harald Ulstein med kjæresten Grethe Helen Tynes. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Falt pladask

De avslører at den første daten var romantisk, mildt sagt.

– Vårt første møte hadde vi på fjellet. Været var fantastisk, og vi lå bare der i lyngen i en time ...Vi koste oss med kaffe og svele. Eller ... Jeg spiste svele, sier den 51 år gamle «Farmen»-kjendisen med smil.

– Det høres ut som kjærlighet ved første blikk?

– Ja, absolutt. Veien til mannens hjerte går via magen, vet du. Svele er aldri feil!

Fryktet å bli dumpet

Det er først nå at Olav og Grethe kan nyte kjærligheten for alt den er verdt. Tiden før «Farmen» gikk for det meste med til å forberede seg på at Olav skulle være lenge borte.
Da han dro, var Olav redd for at Grethe ikke skulle være der da han kom hjem igjen:

TAPPER KAMP: Olav Harald Ulstein er fortsatt med i kampen om å ta seg helt til topps i «Farmen». Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (35).
TAPPER KAMP: Olav Harald Ulstein er fortsatt med i kampen om å ta seg helt til topps i «Farmen». Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (35). Vis mer

– Det er klart, de tankene var der, at hun skulle komme på bedre tanker. Forholdet vårt var overhodet ikke «satt». Vi var jo sammen, men jeg skulle være borte veldig lenge.

Romantisk

Olav, som er kunst ner av yrke, har ikke fått tid til å vise sin romantiske side helt ennå.

– Alt som skjedde før han reiste til «Farmen», handlet om at han skulle reise. Vi hadde ingen rolig periode der vi ble godt kjent med hverandre. Fra nå av satser jeg på å bli truffet av mye romantikk, selv om jeg jo vet at han er snill, romantisk, kjekk og grei!

Ikke vettskremt

Grethe har tre barn fra før, mens Olav har en 13 år gammel datter, en på 32 og to voksne fosterbarn. Han er ikke fremmed for et bryllup etter hvert.

– Det er et spørsmål som kan komme til å dukke opp etter hvert. Og jeg er ikke vettskremt! Det er en naturlig tanke i et for hold, det. Men først bør jeg levere litt romantikk, forteller Olav til Seoghør.no.

Neste «Farmen»-episode ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg gidder ikke bruke kvelden på ham
 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.