UTSATT: Den engelske sikkerhetstjenesten frykter at David Beckham kan være et terrormål under oppholdet i Dubai. Foto: All Over Press
UTSATT: Den engelske sikkerhetstjenesten frykter at David Beckham kan være et terrormål under oppholdet i Dubai. Foto: All Over PressVis mer

Frykter terror mot Beckham

Al Quaeda kan ha fotballstjernen som mål, mener engelsk sikkerhetstjeste.

SEHER.NO: Bevæpnede vakter vil følge David Beckham (33) døgnet rundt når han fra og med mandag skal besøke Dubai.

Fotballhelten skal spille sin første kamp for AC Milan i den mellomøstlige staten, og det blir derfor ikke tatt noen sjanser. For allerede nå er det - ifølge Daily Star - frykt for at terrorister vil ha David Beckham som opplagt mål under oppholdet.

Avisen siterer også kilder i den engelske etteretningstjenesten "MI-6" om opplysninger om at terroristorganisasjonen Al Quaeda kan angripe De Forente Arabiske Emirater når som helst.

- Vi er vant til stjerner i Dubai, men forskjellen fra tidligere er at David Beckham vil opptre offentlig - når han møter sine fans, samt når han trener. Fans vil møte ham ansikt til ansikt, og det vil medføre en større risiko, lyder det fra kilder innenfor sikkerhetstjenesten.

Derfor er det også planer om å sperre av veiene rundt Beckham og hans lag under treningen, og fans må gjennom sikkerhetskontroller før de får møte sitt store idol.

Svetten renner nok heller ikke mindre av at Beckham tar hele sin familie - kona Victoria (34) og sønnene Brooklyn (9), Romeo (6) og Cruz (3), samt deres nærmeste venner Tom Cruise og Katie Holmes og deres barn - med seg.

Superstjernene har nemlig planlagt å feire nyttår sammen på luksushotellet Atlantis på den kunstige øya Palm Jumeirah med all den luksusfeiringen Hollywood-stjerner kan drømme om...

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Beckham splitter naken!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.