Frykter sexvideo på avveie

- Hun var bare ung og regnet aldri med at det kom til å bli et problem, sier en venninne av Hollywood-stjernen Emma Stone.

KOLLEGAER: Emma Stone og kjæresten Andrew Garfield spiller mot hverandre i «The Amazing Spider-Man». Foto: All Over Press
KOLLEGAER: Emma Stone og kjæresten Andrew Garfield spiller mot hverandre i «The Amazing Spider-Man». Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Golden Globe-nominerte Emma Stone (24) er en populær skuespiller over dammen, som har spilt i respektive filmer som «Barnepiken» og «The Amazing Spider-Man».

Nå avslører en nær venninne av 24-åringen at hun før karrieren tok av, spilte inn en såkalt «sexvideo» med sin daværende kjæreste - som hun har tilgode å publisere.

- Ja, det stemmer at hun har en sextape liggende. Hun lagde den lenge før hun ble sammen med Andrew Garfield, og før hun i det hele tatt var et kjent navn. Hun var bare ung og regnet aldri med at det kom til å bli et problem, forteller kilden til nettstedet RadarOnline.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I motsetning til kjendiser som Paris Hilton og Kim Kardashian - som ble kjent nettopp for det å ha laget en sexvideo - lagde altså Stone hjemme-filmen før karrieregjennombruddet, og det er hennes gamle flamme som nå sitter på opptakene.

- Det er selvfølgelig ingen garanti for at den ikke vil havne på det offentlige markedet, for jo høyere status Emma får, jo mer lukrativ og verdifull blir tapen. Men Emma er ikke en type som ville ha offentliggjort en slik type film - heller det stikk motsatte. Hun gjør alt hun kan for å tak i den, sier kilden videre.

I dag er Emma Stone kjæreste med «The Amazing Spider-Man»-kollega Andrew Garfield (29).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her 

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Emma Stone kastet opp da kjæresten dumpet henne