PIKANTE BILDER: Bilder av filmstjernen Nicolas Cage og ekskjæresten Christina Fulton var noe av det som ble stjålet da en tidligere vaktmester brøt seg inn i huset. Foto: All Over Press
PIKANTE BILDER: Bilder av filmstjernen Nicolas Cage og ekskjæresten Christina Fulton var noe av det som ble stjålet da en tidligere vaktmester brøt seg inn i huset. Foto: All Over PressVis mer

Frykter sexskandale

Pikante bilder av actionhelten Nicolas Cage har kommet på avveie.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Nicolas Cage (49) er vant til å spille i skremmende scener på film, men «Con Air»-stjernen opplever nå et mareritt på ekte.

Ifølte nettstedet TMZ.com har flere pikante bilder av skuespilleren og ekskjæresten, Christina Fulton, blitt stjålet. Det forteller politiet til nettstedet.

Bildene skal ha blitt stjålet av en tidligere vaktmester, som brøt seg inn i Christinas hus i april og stjal med seg fire datamaskiner og en eske med utfordrende sexbilder.

Vaktmesteren, Ricardo Orozco, ble arrestert forrige måned og tiltalt for innbruddet. Han innrømmet ikke straffeskyld.

Bildene har enn så lenge ikke blitt funnet blant tyvgodset, noe som gjør at Nicolas Cage fremdeles må leve i frykt om at bildene muligens snart blir å finne på internett.

Filmstjernen har tidligere truet med å slutte i filmbransjen, da han ikke lengre får de rollene han ønsker.

- Noen filmstjerner ser ut til at de har det supermorro med det de gjør, men jeg er lei av det. Det har fått meg til å isolere meg stadig mer. Av en eller annen grunn virker det som jeg irriterer publikum. Folk som liker en type film, liker ikke å se meg gjøre andre sjangre. Ting jeg sa og gjorde tidlig i karrieren plager meg fortsatt, sier Cage til CBS4denver.com.

LES OGSÅ:   Gjeldsmareritt for Nicolas Cage