VANSKELIG KJÆRLIGHET: Selvom Chris Brown og Rihanna fremstår som et lykkelig par sammen nå, sliter Chris med sjalusi. Foto: All Over Press
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Selvom Chris Brown og Rihanna fremstår som et lykkelig par sammen nå, sliter Chris med sjalusi. Foto: All Over PressVis mer

Frykter Rihanna vil være utro

- Jeg kan ikke ringe henne konstant å spørre hva hun driver med, sier Chris Brown.

SEOGHØR.NO: Utad har Chris Brown (23) et tøft image, men under den harde masken er rapperen like usikker som de aller fleste.

I et radiointervju innrømmer nemlig «Don't Wake Me Up»-sangeren at han er redd for at Rihanna (25) skal være utro mot ham når hun snart legger ut på turne.

- Jeg er bare en helt vanlig gutt, og jeg håper virkelig ikke noe skjer. Men man kan ikke være den sjalu kjæresten heller. Jeg kan ikke ringe henne konstant og spørre hva hun driver med, så jeg må bare stole på henne og håpe at ingenting skjer, forteller han, ifølge Contactmusic.com.

Men selv om Chris hater å tenke på Rihanna sammen med en annen mann, avslører han at han ikke ville blitt sjalu hvis hun var utro mot ham med en annen jente.

- Det hadde vært helt i orden, men ikke med en gutt.

Paret fant tilbake til hverandre i oktober i fjor etter at Brown i 2009 ble dømt for vold mot «Umbrella»-stjernen. Han sier at han synes det er frustrerende at folk hele tiden minner ham på den stygge episoden.

- Jeg kan jo ikke forvente at folk vil glemme det, men jeg er i alle fall rik og lykkelig.LES OGSÅ: Paradise-paret har forlovet seg