Jennifer Lawrence:

Frykter ny nakenlekkasje

Jennifer Lawrence (26) ble utsatt for et hackerangrep i 2014. Nå er hun redd for at det skal skje igjen.

REDD FOR NYE ANGREP: I et nytt intervju forteller Jennifer Lawrence at hun er redd for nye hackerangrep etter at nakenbilder av henne kom på avveie i 2014. Her er hun under en båttur med venner i 2016. Foto: NTB Scanpix
REDD FOR NYE ANGREP: I et nytt intervju forteller Jennifer Lawrence at hun er redd for nye hackerangrep etter at nakenbilder av henne kom på avveie i 2014. Her er hun under en båttur med venner i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 2014 opplevde skuespilleren Jennifer Lawrence (26) det store marerittet: hun fikk nakenbilder av seg selv spredt på nett.

I etterkant ble spredningen av nakenbildene kalt for en av de største hackingskandalene i Hollywood noensinne, og Jennifer gikk til sak mot blant annet Google.

Hackeren, en ukjent mann fra Chicago, ble dømt til soning i ni måneder i januar.

Til Vogue forteller nå «The Hunger Games»-stjernen at hun fremdeles er redd for at noe lignende skal skje igjen.

- Å få privatlivet krenket hele tiden er ikke et problem hvis man er perfekt. Men hvis man er menneskelig, er det grusomt, sier hun i intervjuet.

- Når PR-ansvarlig ringer meg, tenker jeg alltid, «Herregud, hva er det?» selv om det ikke er noe. Jeg venter alltid på å bli ført bak lyset igjen. Det er skummelt å føle at hele verden dømmer deg.

22 år eldre kjæreste

I samme intervju fortalte hun om forholdet hun for tiden har med regissøren Darren Aronofsky (48) som hun møtte på settet til hennes nyeste film «Mother!»

- I løpet av det siste året har jeg forholdt meg til ham som et menneske, sier hun om den 22 år eldre kjæresten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer