Jennifer Lawrence:

Frykter ny nakenlekkasje

Jennifer Lawrence (26) ble utsatt for et hackerangrep i 2014. Nå er hun redd for at det skal skje igjen.

REDD FOR NYE ANGREP: I et nytt intervju forteller Jennifer Lawrence at hun er redd for nye hackerangrep etter at nakenbilder av henne kom på avveie i 2014. Her er hun under en båttur med venner i 2016. Foto: NTB Scanpix
REDD FOR NYE ANGREP: I et nytt intervju forteller Jennifer Lawrence at hun er redd for nye hackerangrep etter at nakenbilder av henne kom på avveie i 2014. Her er hun under en båttur med venner i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I 2014 opplevde skuespilleren Jennifer Lawrence (26) det store marerittet: hun fikk nakenbilder av seg selv spredt på nett.

I etterkant ble spredningen av nakenbildene kalt for en av de største hackingskandalene i Hollywood noensinne, og Jennifer gikk til sak mot blant annet Google.

POPULÆR: Jennifer Lawrence har lenge vært en av Hollywoods mest populære kvinnelige skuespillere. Foto: NTB Scanpixb
POPULÆR: Jennifer Lawrence har lenge vært en av Hollywoods mest populære kvinnelige skuespillere. Foto: NTB Scanpixb Vis mer

Hackeren, en ukjent mann fra Chicago, ble dømt til soning i ni måneder i januar.

Til Vogue forteller nå «The Hunger Games»-stjernen at hun fremdeles er redd for at noe lignende skal skje igjen.

- Å få privatlivet krenket hele tiden er ikke et problem hvis man er perfekt. Men hvis man er menneskelig, er det grusomt, sier hun i intervjuet.

- Når PR-ansvarlig ringer meg, tenker jeg alltid, «Herregud, hva er det?» selv om det ikke er noe. Jeg venter alltid på å bli ført bak lyset igjen. Det er skummelt å føle at hele verden dømmer deg.

22 år eldre kjæreste

I samme intervju fortalte hun om forholdet hun for tiden har med regissøren Darren Aronofsky (48) som hun møtte på settet til hennes nyeste film «Mother!»

- I løpet av det siste året har jeg forholdt meg til ham som et menneske, sier hun om den 22 år eldre kjæresten.

- Vi hadde en energi. Jeg hadde energi for ham. Jeg vet ikke hva han følte for meg.

NY KJÆRESTE: Jennifer er sammen med regissøren Darren Aronofsky. Her er de sammen i New York i mars. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Jennifer er sammen med regissøren Darren Aronofsky. Her er de sammen i New York i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De første uttalelsene om forholdet og kjæresten kommer samme uke som Jennifer blir beskyldt for å ha ødelagt eksteskapet til Chris Pratt og Anna Faris.

Jennifer og Chris spilte mot hverandre i «Passengers», noe som gjorde Anna svært sjalu. Dette skal ifølge kilder nær paret vært grunnen til at de gikk hvert til sitt.

Får skylden for skilsmisse

Den triste nyheten om skilsmissen delte det berømte skuespillerparet via sine Facebook-profiler, hvor de skrev nøyaktig samme tekst - bortsett fra én vesentlig setning.

I Chris' uttalelse skrev han følgende:

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, skrev han og la til:

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre.

En helt lik uttalelse skrev Anna, men utelukket den siste setningen om «å fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre».

Det satte igang spekulasjoner hos fansen, og flere var raskt ute med å legge skylden på den prisbelønte skuespilleren Jennifer Lawrence (26).

«Chris Pratt og Anna Faris skilles ... han virket ekstra vennlig med Jennifer Lawrence under innspillingen av Passengers ... bare sier det»

«Så absolutt at denne kom. Jeg forutså at om seks månderes vil han date Jennifer Lawrence. Kjemien mellom dem i den forferdelige filmen «Passengers» var lett å se.»

LES OGSÅ: Derfor nekter Jennifer Lawrence å ta flere selfies med fansen