GIFT I 12 ÅR: Jamie Oliver og kona Jools har vært gift i 12 år og har fire barn sammen. Likevel er Jools fortsatt redd for utroskap. Foto: Fame Flynet
GIFT I 12 ÅR: Jamie Oliver og kona Jools har vært gift i 12 år og har fire barn sammen. Likevel er Jools fortsatt redd for utroskap. Foto: Fame FlynetVis mer

Frykter mannen er utro

- Jeg sjekker eposten hans, Twitter-kontoen hans, telefonen hans, sier TV-stjernen Jamie Olivers kone.

SEOGHØR.NO: Den britiske kjendiskokken Jamie Oliver (37) er ofte borte fra hjemmet i lengre perioder, når han spiller inn nye tv-serier om mat.

Det bekymrer kona hans, Jools (37), til tross for at de har vært gift i 12 år. Til Daily Mail innrømmer hun at hun ofte leter gjennom hans private eiendeler etter bevis på utroskap.

- Jeg sjekker eposten hans, Twitter-kontoen hans, telefonen hans. Men det virker som alt er som det skal. Til tross for at jeg er en sjalu pike, anser jeg meg selv som tilbakelent, sier hun til avisen.

Jamie er blant annet kjent fra serien «The Naked Chef», og reiser i dag verden rundt for å lage mat.

I 2010 brast han i gråt under innspillingen av «Jamie Oliver’s Food Revolution!» i Amerika, da amerikanere protesterte mot å spise sunnere.

Jamie skal også ha lært opp skuespillerparet Angelina Jolie og Brad Pitt, til lage mer fetende mat, ettersom de ønsker å legge på seg til det planlagte bryllupet sitt.

Jools har gitt kjendiskokken hele fire barn: Poppy Honey (10), Daisy Boo (9), Petal Blossom (3) og deres nyeste tilskudd, Buddy Bear (1). Sammen er paret angivelig verdt nesten halvannen milliard kroner.

- Jeg forstår litt mer av det han jobber med nå. Før var jeg kanskje litt naiv, og trodde alt bare handlet om meg og barna, og jeg skjønte ikke hvorfor han absolutt skulle dra å hjelpe folk i Amerika, sier Jools - som ikke utelukker at hun vil ha et femte barn med Jamie. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble rasende da han ble spurt om vekten