FIKK DOMMEN: Lohan ble nylig dømt etter å ha avgitt falsk forklaring til politiet da hun krasjet inn i en annen bil i fjor. Nå må hun på avvenningsklinikk. Foto: All Over Press
FIKK DOMMEN: Lohan ble nylig dømt etter å ha avgitt falsk forklaring til politiet da hun krasjet inn i en annen bil i fjor. Nå må hun på avvenningsklinikk. Foto: All Over PressVis mer

- Frykter Lindsay vil dø innen året er omme

Lindsay Lohans far er redd for at datteren tar overdose.

SEOGHØR.NO: Skandalestjernen Lindsay Lohans far, Michael Lohan, er redd for at datteren kommer til å dø innen året er omme. Det skriver nettstedet Contactmusic.com.

26 år gamle Lohan fikk nylig dommen etter å ha avgitt falsk forklaring til politiet da hun krasjet inn i en annen bil i fjor sommer.

Skuespilleren ble dømt til 90 dagers opphold på en avvenningsklinikk og 30 dagers samfunnstjeneste, samt at hun må gjennomføre 18 måneder med terapibehandling hos psykolog.

Nå forteller Michael Lohan om sin store frykt. At Lindsay skal dø av en overdose før hun klarer å kvitte seg med narkoavhengigheten.

- Jeg hater å referere til Amy Winehouse, men hun var så talentfull og nektet å høre. Plutselig døde hun. Jeg vil ikke at det skal skje med datteren min. Lindsay blir 27 i juli. Hvor mange andre unge har dødd på den alderen av overdose? Det er en frykt jeg har i hodet mitt. Jeg har alltid med meg telefonen min, i tilfelle beskjeden kommer, sier han ifølge nettstedet.

Amy Winehouse døde 27 år gammel i juli 2011.

Michael tror skilsmissen fra Lindsays mor, Dina, var starten på den vonde tiden for datteren.

- Det gikk galt for Lindsay da jeg skilte meg fra Dina, så jeg er selvsagt skyld i det hele. Jeg ser på bilder fra da hun var 18 og spilte inn «Mean Girls». Så ser jeg på bilder fra hvert år etter det, og bildene forteller en trist historie.

LES OGSÅ:
Vil utsette straffen på grunn av rockefest