Frykter kidnappingsforsøk

Tom Cruise og Katie Holmes tror Suri kan bli bortført.

BESKYTTES: Suri er ikke blitt observert offentlig siden november i fjor. Nå hevdes det at foreldrene skjuler henne for å hindre kidnappingsforsøk. Foto: AP
BESKYTTES: Suri er ikke blitt observert offentlig siden november i fjor. Nå hevdes det at foreldrene skjuler henne for å hindre kidnappingsforsøk. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det er ikke ofte Tom Cruise (44) og Katie Holmes (28) tør å vise seg offentlig med Suri (9 mnd). Årsaken skal være at superparet tror deres lille datter kan bli forsøkt kidnappet.

Suri er ikke blitt sett offentlig siden Tom og Katies bryllupsreise i november i fjor, og da var hun omringet av åtte sikkerhetsvakter. Under foreldrenes bryllup i Italia ble sikkerheten skjerpet ytterligere rundt det lille nurket, og familien fikk beskyttelse av 200 politimenn  og italienske sikkerhetsstyrker.

SE HER: Suris jul i sus og dus

- Verden var så besatt av å få det første glimtet av Suri, at jeg tror Tom og Katie kan ha bestemt seg for å holde henne skjult for å hindre en eller annen gærning fra å bortføre henne, sier en kilde ifølge Contactmusic.

LES MER: Fjorårets kjendisbabyer skapte furore

Også tidligere har kjendisbabyer vært mål for kidnappere. David Letterman, Beckham-paret og Russell Crowe skal alle ha måttet skjerpe sikkerheten rundt sine barn som følge av bortføringstrusler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer