- Frykter jeg skal bli blind

Ketil Stokkan måtte operere begge øynene.

MGP-STJERNE: Ketil Stokkan er kjent for å ha vunnet den norske MGP-finalen med låtene «Romeo»" og «Brandenburger Tor».   Foto: SCANPIX
MGP-STJERNE: Ketil Stokkan er kjent for å ha vunnet den norske MGP-finalen med låtene «Romeo»" og «Brandenburger Tor». Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren Ketil Stokkan (54) risikerer ifølge Se og Hør å miste synet, etter at han de siste årene har slitt med stadig verre tilfeller av øyesykdommen grønn stær.

Før påske fikk «Romeo»-sangeren den dystre beskjeden om at legene ikke så noen annen utvei enn operasjon.

Dersom han ikke valgte operasjon ville han ifølge bladet bli blind, men legene kunne ikke garantere at han etter operasjonen vil få beholde synet.

- Får jeg det samme synet som før operasjonen, blir jeg sjeleglad, sier Stokkan i det personlige intervjuet, som du kan lese i tirsdagens Se og Hør. I dag bruker han briller med styrke på minus ni.

- Uten hjelpen fra kona mi, Ann-Catrin og de fire barna våre, hadde jeg ikke klart dette. De stiller alltid opp for meg og får meg til å glemme smertene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Christian Strand: - Jeg er halvt blind