Frykter ikke for jobben etter «Farmen»

- Nei, dette er jo ypperlige egenskaper, mener reality-deltageren.

IKKE REDD: - Jeg har jo vist at jeg har bein i nesa, kan snakke for meg og at jeg kan tenke alternativt, sier Silje Trosten Johnsen, som ikke frykter for jobbfremtiden etter «Farmen». Foto: TV 2
IKKE REDD: - Jeg har jo vist at jeg har bein i nesa, kan snakke for meg og at jeg kan tenke alternativt, sier Silje Trosten Johnsen, som ikke frykter for jobbfremtiden etter «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
Se videointervjuet med Silje Troisten Johnsen og Linn Hege Andersen nederst i saken!


SEHER.NO: Deltagerne i TV3-suksessen «Paradise Hotel» viser kan enkelte ganger kanskje vise i overkant litt for mye av seg selv på TV. Så langt går det, at eksperter tidligere har vært ute og advart mot at deltagelsen i dette programmet kan være skadelig for deltagerne med tanke på jobbfremtiden.

En av fjorårets deltagere, Nanna Dahlen (23), som fikk mye oppmerksomhet under fjorårets utgave av den skandaleombruste realityserien, avslørte også nylig til Seher.no at hun mistet muligheten til en jobb som reiseleder på grunn av sin deltagelse.

- Jeg søkte på en jobb som reiseleder hos en språkskole, og fikk signaler om at jeg var perfekt for jobben, siden jeg blant annet har jobbet som danselærer for barn. Men plutselig fikk jeg et brått avslag. Da jeg ba om begrunnelse, sa de rett ut at det var fordi jeg hadde vært med i «Paradise Hotel», fortalte Nanna til Seher.no den gang. 

«Paradise Hotels» kanskje største konkurrent denne våren har vært TV 2-programmet «Farmen», som ble avsluttet lørdag. «Farmen» ble vunnet av Lewif Birger Mækinen (53), men mest oppmerksomhet var det Mækinens stedatter, Silje Trosten Johnsen (23), som sto for.

Mener du at Silje bør frykte for jobbframtiden etter «Farmen»? Si din mening til høyre!

Silje var nemlig seriens kanskje største taktiker, og ble på TV fremstilt som alt annet enn ærlig. Dette førte til flere hatgrupper på Facebook, og gikk så langt at hun de siste månedene har mottatt flere trusler fra illsinte seere.

Til Seher.no forteller derimot 23-åringen at hun ikke frykter for sin jobbframtid til tross for hvordan hun har blitt framstilt på skjermen.

- Med tanke på de jobbene jeg nå skal begynne å søke, så tror jeg at hvis det har noen som helst virkning - så må det være positivt. Jeg har jo vist at jeg har bein i nesa, kan snakke for meg og at jeg kan tenke alternativt. I tillegg er jeg selvsikker. Det er jo ypperligere egenskaper å ha som en advokat, mener hun.

Seher.no møter Trosten Johnsen og hennes «Farmen»-venninne Linn Hege Andersen (21) i Bergen i forbindelse med lørdagens «Gullruten». Linn Hege, som kom til finalen i programmet, tror heller ikke at Silje vil slite på jobbfronten.


- Jeg tror Silje kommer langt karrieremessig. Hun er flink til det meste hun gjør, skryter hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette fikk TV-seerne til å reagere

Se videointervjuet med Silje Troisten Johnsen og Linn Hege Andersen her:[obj:media:8611]