FAR OG DATTER: Ozzy Osbournes datter, Kelly, har vanskelig for å stole på nye mennesker på grunn av sin fars kjendisstatus. Foto: NTB Scanpix.
FAR OG DATTER: Ozzy Osbournes datter, Kelly, har vanskelig for å stole på nye mennesker på grunn av sin fars kjendisstatus. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Kelly Osbourne:

Frykter hun vil bli utnyttet på grunn av sin berømte far

- Jeg klarer ikke tillate meg selv å bli forelsket.

(Seoghør.no): Som datter av rockestjernen Ozzy Osbourne (68) har Kelly Osbourne (32) mer eller mindre vokst opp i rampelyset.

Hennes berømte far blir kalt «Gudfaren til heavy metal» etter sin suksess som vokalist i «Black Sabbath», samt sin imponerende solo-karriere.

Mye av livet til far og datter har blitt godt dokumentert i familiens realityserie «The Osbournes», som gikk på TV fra 2002 til 2005.

Nå avslører Kelly, som har datet en rekke menn og vært forlovet to ganger tidligere, at hun er redd for å åpne seg for andre fordi hun frykter er folk kun er interesserte i henne på grunn av hennes berømte far.

- Jeg klarer ikke tillate meg selv å bli forelsket, forteller hun til Heat magasin, ifølge Contactmusic.com.

- Når man er en person som folk prøver å få til sengs bare for å kunne skryte av at de har hatt sex med Ozzy Osbournes datter, så er det som om jeg tar på meg selv et kyskhetsbelte, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

TV-personligheten, som tidligere har slitt med rusmisbruk, går regelmessig i terapi for å lettere klare å håndtere livet i rampelyset.

- Jeg har brukt samme terapeut i syv år nå. Og grunnen til at jeg vet hun er dyktig er at jeg ikke en gang visste at hun var gravid da hun fortalte meg at hun skulle ut i barselspermisjon. Da tenkte jeg: «Hva? Er jeg så selvopptatt at jeg ikke en gang har lagt merke til at hun er gravid?» forteller hun til bladet.

Mener at alle mennesker er homofile

Sist måned ble Kelly linket til musikeren Mario Cuomo, som er vokalist i bandet The Orwells.

🙌🏽💋💄

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

«Kilder har fortalt oss at Osbourne og Cuomo har vært på flere dater sammen. Og sist uke møttes de til middag i hjembyen hans Chicago, mens hun promoterte sin nye bok "There Is No F - - king Secret: Letters From a Badass Bitch"», skrev Page Six i mai.

Ryktene om hennes angivelige nye flamme kom bare to måneder etter at rockedatteren avslørte at hun er åpen for å date jenter.

- Vet du hva min ærlige mening er? At alle mennesker er homofile. Man kan ikke sette kjønn på kjærligheten. Jeg er åpen for å elske hvem som helst. Det handler om personen. Jeg tror ikke det handler om seksualitet i det hele tatt, fortalte hun til PrideSourse.

📷: @_skylarwatkins

A post shared by Mario Cuomo (@supamariocuomo) on

LES OGSÅ: Ser du hva som er rart med Kelly Osbournes bilde?