TØMMERMENN: Etter en ukes intensiv festing og drikking  Ibiza er glamourmodellen Jordan redd for konsekvensene. Foto: All Over Press
TØMMERMENN: Etter en ukes intensiv festing og drikking Ibiza er glamourmodellen Jordan redd for konsekvensene. Foto: All Over PressVis mer

Frykter hun skal miste barna

Jordans ville festing på Ibiza sist uke var neppe det smarteste trekket midt i skilsmissen...

SEHER.NO: Jordan frykter at hun har festet og drukket så mye at hun mister foreldreretten til sine tre barn, skriver danske BT.

Bakgrunnen er hennes egen ville festing på Ibiza forrige uke, med overstadighet, drapstrusler og trusevisninger blant ingrediensene.

- Jeg har vist Jordan fra hendes verste side. Og samtidig har Peter ødelagt for meg ved å oppføre seg som den perfekte far, skal den tidligere Jordan, som egentlig heter Katie Price, ha sagt, til venner, ifølge News of the World.

Og:

- Jeg vet hvor styft det må se ut og hvordan det kan bli misbrugt i retten. Men jeg ville bare si fuck alle sammen og fuck hele verden. Nå er jeg nødt til å slappe av.

Jordan ligger midt i skilsmisseforhandlingene med mannen Peter André (36). Det høyprofilerte paret har vært gift i tre og et halvt år og har barna Junior (3) og Princess (snart 2) sammen.

Jordan har fra før sønnen Harvey (7) med fotballspilleren Dwight Yorke. Peter André har vært som en far også for Harvey.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Jordan greier ikke helt å smile